Haberler

Disko Cinayetinde Gözaltına Alınanlar Adliyede

Marmaris'te bulunan Barlar Sokağı'ndaki bir diskoda iki grup arasında çıkan, 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı kavga sonrası gözaltına alınanlardan 15'i adliyeye sevk edildi.

Marmaris'te bulunan Barlar Sokağı'ndaki bir diskoda iki grup arasında çıkan, 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı kavga sonrası gözaltına alınanlardan 15'i adliyeye sevk edildi. Kavganın, alkolün etkisiyle iki grubun birbirine laf atarak kuruyemiş fırlatmasıyla çıktığı belirtildi.

Olay, geçen pazartesi günü saat 02.30 sıralarında, Marmaris Barlar Sokağı'ndaki bir açık hava diskosunda meydana geldi. Diskonun teras katında birbirine yakın masalarda oturan iki grup arasında, iddiaya göre, alkolün de etkisiyle sözlü tartışma başladı. Birbirlerine fıstık fırlatan kişileri, disko güvenlik görevlilerin araya girerek sakinleştirildi. Bir süre sonra tekrar laf atılması üzerine alevlenen tartışmada tabancalar çekildi. 40 boş kovanın bulunduğu olay yerinde Oktay Genççağ öldü. A.K. ve A.U. ise yaralandı. A.U., tedavisi sonrası taburcu edildi.

Olayın ardından taburcu olan A.U. ile birlikte 19 kişi gözaltına alındı, 4 tabanca mermilerle birlikte ele geçirildi. Emniyetteki sorgularının ardından 4 kişi serbest bırakıldı. İşlemleri tamamlanan diğer şüphelilerden A.U. (42), İ.T. (29), A.B. (42), S.E. (39), E.D. (39), E.A. (45), M.A. (33), N.G. (25), Ü.T. (26) M.Y. (23), U.Ö. (32), E.K. (23), F.K. (30), A.T. (42) ve N.A. (29) Marmaris Adliyesi'ne sevk edildi. Olası bir olumsuzluğun yaşanmaması için polisin adliye önünde önlem aldığı görüldü.

TRABZON'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Öte yandan göğsüne ve bacaklarına isabet eden beş kurşun nedeniyle iki defa ameliyata alınan A.K.'nın halen yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi sonrası Oktay Genççağ'ın cenazesi ailesine teslim edildi. Genççağ'ın, memleketi Trabzon'un Of İlçesi'nde toprağa verileceği öğrenildi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Trabzon Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title