Haberler

Diski Araç Filosunu Güçlendirdi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, 1 Nisan 2014 tarihi itibariyle uygulanmaya başlanan Büyükşehirler Yasası ile birlikte sorumluluk alanına giren ilçe ve köylere hizmet etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

DİSK ilçe ve köylerde su ve kanal hizmetlerini süratle çözmek, yaşanan sorunlara kısa zamanda müdahale edebilmek için Makine İkmal Parkı'nın kapasitesini genişletti. Bu amaçla 53 araç alan DİSKİ Genel Müdürlüğü aralarında Beko-Loder kepçe, traktör, vidanjör, vinç, su tankeri, römork tipi vidanjör, römork ve su tankı satın aldı. Makine İkmal Parkının kapasitesini önemli ölçüde artıran araçlar 7 milyon TL'ye mal oldu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, DİSKİ Genel Müdürlüğü Makine İkmal Parkı'nda incelemelerde bulunarak, DİSKİ Genel Müdürü Yaşar Sarı'dan araçların özellikleri ve hangi alanlarda çalışma yapacaklarına dair bilgi aldı. Anlı, vatandaşın sorunlarını çözecek böylesi bir hizmete imza attığı için DİSKİ Genel Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

Anlı, 1 Nisan 2014 tarihinde uygulanmaya başlanan Büyükşehir Yasası ile birlikte sorumluluk alanlarının genişlediğine dikkat çekerek, söz konusu tarihten itibaren 17 ilçe 2 bin köy ve mezraya hizmet götürmek için büyük bir çaba ve emek sarf ettiklerini söyledi. DİSKİ Genel Müdürlüğü Makine İkmal Parkı'na 53 yeni aracın katıldığını belirten Anlı, bu araçların özellikle sorumluluk alanlarına giren yeni ilçe ve köyler için hizmet üreteceğini söyledi. Anlı, "DİSKİ Genel Müdürlüğümüz önemli bir çalışma yürüttü. Şu ana kadar 53'ye yakın aracımız hizmete hazırdır. Beko Loderler, kamyonlar, traktörler, vidanjörler halkın hizmetine sunuldu. Makine İkmal Parkımızın büyümesi ile birlikte sorunlara daha kısa sürede ve etkin bir biçimde müdahale şansımız olacak" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Anlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title