Haberler

Dışişleri Bakanı'ndan Hac Kontenjanı Açıklaması Açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Manavgat Pazartesi Pazarında esnafları ziyaret ederek esnafla ve pazarda alış-veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Manavgat Pazartesi Pazarında esnafları ziyaret ederek esnafla ve pazarda alış-veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Beraberinde Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Antalya AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz ve Manavgat Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan ile birlikte Pazartesi pazarına gelen Bakan Çavuşoğlu'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Esnafları gezerek tek tek ellerini sıkan Çavuşoğlu, çocukları ve bebekleri sevmeyi ihmal etmedi. Vatandaşların fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmeyen Bakan Çavuşoğlu, pazarcılık yapan yaşlı bir teyzenin, 8 yıldır Hacca başvurmalarına rağmen kura çıkmaması nedeniyle hacca gidemediklerini, yaşlılara ayrıcalık tanınması gerektiğini söylemesi üzerine "Bence de belirli bir yaş üzerine ayrı kontenjan açılmalı ve onların kutsal topraklara gitmelerine öncelik tanınması gerekmektedir. İnşallah bu yıl çıkar ve sizlerde hac vazifenizi yerine getirirsiniz" dedi.

Kendisine yapılan ikramları rejim yaptığı gerekçesiyle geri çeviren Çavuşoğlu, pazardaki turistlerle de sohbet etti. Pazaryerinde akrabası olan bir bayanla sohbet eden Çavuşoğlu, bayanın puset içerisindeki bebeğini kucağına alarak uzun süre sevdi.

Pazar çıkışında engelli bir vatandaşla karşılaşan Bakan Çavuşoğlu, engelli vatandaşın sorununu dinledikten sonra çözümü konusunda beraberindekilere talimat verdi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Yapay Şelale önünde kurulan Referandum Durağını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Manavgat Emniyet Müdürlüğüne geldi. Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül ve Emniyet görevlileri tarafından karşılanan Çavuşoğlu, Emniyet Müdürü Özgönül'e çiçek verdikten sonra tüm polislerin tek tek ellerini sıkarak polis günlerini kutladı. Bakan Çavuşoğlu, ziyareti sırasında Polis Günü Münasebetiyle Manavgat Emniyet Müdürlüğüne gelen Başarı Koleji ana sınıfı öğrencilerine kitap ve çeşitli hediyeler dağıttıktan sonra onlarla fotoğraf çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Manavgat Antalya Hac Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title