Haberler

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Manavgatspor'a Tesis ve Destek Sözü

Ak Parti Manavgat ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıya katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor Kulübü'nü de ziyaret etti.

Bakan Çavuşoğlu'nu kulüp binası önünde Kulüp Başkanı Mahmut Şeker, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Varol, Teknik Direktör Kamil Atalay, antrenörler ve futbolcular karşıladı. Bakan Çavuşoğlu teknik heyet ve futbolcularla tek tek tokalaşarak kulüp binasına geçti. Burada, Kulüp Başkanı Mahmut Şeker ve Teknik Direktör Kamil Atalay, Bakan Çavuşoğlu'na takım hakkında bilgiler verdi.

MANAVGATSPOR'A YENİ TESİS SÖZÜ

Antalya'da tüm takımlara destek çıkılması gerektiğini ifade eden Bakan Çavuşoğlu, "Antalyaspor ve Alanyaspor'a tesis kazandırdık. Sıra şimdi Manavgatspor'da. Manavgatspor'a da maddi manevi tüm desteğimizi vereceğiz. Manavgatspor'u da Antalyaspor ve Alanyaspor seviyesine çıkartmak için tüm desteğimizi sağlayacağız" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü'ye Manavagtspor'a yeni tesis yeri kazandırılması için de talimat verdi. Bakan Çavuşoğlu, turizmcilerin, iş adamlarının ve Manavgat halkının da takıma sahip çıkmasını ve destek vermesini istedi.

FUTBOLCULARLA HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Bakan Çavuşoğlu'na ziyaretinin ardından Manavgatsporlu futbolcular imzaladıkları futbol topunu hediye etti. Futbolcularla da hatıra fotoğrafı çektiren Çavuşoğlu, takıma ligde başarılar diledi. Ziyarete, Bakan Çavuşoğlu'nun yanı sıra Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Kaymakam Nazmi Günlü, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, İlçe Başkanı Hasan Öz, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mevlüt Çavuşoğlu Kamil Atalay AK Parti Manavgat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title