Haberler

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'na Surpriz Doğum Günü Kutlaması

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Antalya'da- Bakan Çavuşoğlu'nun doğum günü, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı tarafından sürpriz şekilde kutlandı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun doğum günü, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı tarafından sürpriz bir şekilde kutlandı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Antalya'da- Bakan Çavuşoğlu'nun doğum günü, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı tarafından sürpriz şekilde kutlandı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun doğum günü, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı tarafından sürpriz bir şekilde kutlandı.Bakan Çavuşoğlu, yaklaşık 3 yıl önce hayatını kaybeden annesi Fatma Çavuşoğlu için okutulan mevlit nedeniyle memleketi Alanya'ya geldi. Çavuşoğlu, mevlidin ardından Alanya'da bir kafeteryada AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi.Doğum günü pastasının masaya getirilmesi üzerine Bakan Çavuşoğlu, sürprizi hazırlayan AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Berberoğlu ve Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'e teşekkür etti. Bakan Çavuşoğlu, basın mensuplarının tüm ısrarlarına rağmen yaşını söylemedi.Alanya'dan Gazipaşa'ya giden Çavuşoğlu, Kaymakam Kadir Ekinci ve Belediye Başkanı Adil Çelik'i makamlarında ziyaret etti.Ziyaretlerde konuşan Çavuşoğlu, Gazipaşa Havalimanı'nın açılmasının ardından ilçenin hareketlendiğini, önümüzdeki dönemde yeni yatırımların gelmesiyle daha da hareketleneceğini ve göç veren ilçeden göç alan ilçeye dönüşeceğini söyledi.İlçedeki projeler hakkında da bilgi alan Çavuşoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun ilçede yapımı devam eden Gökçeler Barajı'nı çok önemsediğini kaydetti. Çavuşoğlu, "Veysel Bey'in size çok selamı var. Benden çok seviyor Gazipaşa'yı. Gazipaşalılar da yapılan hizmeti unutmuyor. Gazipaşa, Alanya ile dayanışma içinde, kaderimiz bir, iç içe geçmişiz" diye konuştu.Bakan Çavuşoğlu, temaslarının ardından Gazipaşa Havalimanı'ndan Başbakanlığa ait ATA uçağıyla Almanya'nın başkenti Berlin'e gitmek üzere ayrıldı. -Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu-AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı-Doğum günü kutlaması

Kaynak: AA / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Gazipaşa Ak Parti Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title