Haberler

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da Açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Elmalı'da yaşanan sele ilişkin, "Hasar tespiti yapıldıktan sonra zarar gören vatandaşlarımıza gereken desteği vereceğiz.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Elmalı'da yaşanan sele ilişkin, "Hasar tespiti yapıldıktan sonra zarar gören vatandaşlarımıza gereken desteği vereceğiz. Maddi hasarların hepsini telafi edecek gücümüz var" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Elmalı ilçesine bağlı Yuva Mahallesi Sulama Tesisi'nin açılış törenine katıldı. Çavuşoğlu, Elmalı'ya yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Elmalı ve Korkuteli, Kaş ile Kalkan arasında duble yol yapılacağını söyleyen Çavuşoğlu, Antalya'nın üçüncü havalimanını da bu bölgeye kazandıracaklarını bildirdi.

Bakan Çavuşoğlu, Antalya'ya yapılan hizmetlerden Elmalı ilçesinin de faydalandığını kaydetti.

Son 2 gündür etkili yağışın ardından ilçede sel meydana geldiğine değinen Çavuşoğlu, "Hasar tespit çalışmalarına başlandı. İnşallah hasar fazla olmamıştır. Hasar tespiti yapıldıktan sonra zarar gören vatandaşlarımıza gereken desteği vereceğiz. Maddi hasarların hepsini telafi edecek gücümüz var" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, beraberindeki Antalya Valisi Muammer Türker ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile konuşmaların ardından tesisin açılışını yaptı.

Burada adı "Menderes" olan bir çocuğu seven Çavuşoğlu, Menderes Türel ile çocuğu tanıştırdı.

Elmalı'ya yapılan yatırımlar anlatıldı

Bakan Çavuşoğlu, Vali Türker ve Büyükşehir Belediye Başkanı Türel ile Elmalı Belediye Düğün Salonu'nda Elmalı'ya yapılan yatırımlar için düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Büyükşehir Belediyesi ile Elmalı Belediyesinin çalışmalarıyla ilçeye adeta "hizmet yağdığını" belirten Çavuşoğlu, "İki belediye el ele verdiler, Elmalı'ya hizmetin en iyisini getirdiler. 14 yılda Elmalı'ya çok hizmet ettik. Her beldesine her köyüne hizmet ettik" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, hizmetlerin karşılığında da Elmalı halkının seçimde Ümit Öztekin'den yana tercihini kullandığını kaydetti. Elmalı ilçesine enerji nakil hatları için yapılan yatırımlara da değinen Çavuşoğlu, "Buraya enerji nakil hatlarına gelen 25 milyon lira. Buradan da Fethiye'ye kadar götüreceğiz, bir 23 milyon lira da Fethiye yolunda harcanacak" diye konuştu.

Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya'ya ve ilçelerine önemli yatırımlar yapıldığı söyledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de Elmalı ilçesine yapılan ve yapılacak yatırımları anlattı.

Konuşmaların ardından Bakan Çavuşoğlu ve beraberindekiler İndirici Trafo Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Mevlüt Çavuşoğlu Menderes Türel Antalya Elmalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title