Haberler

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Antalya'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Manavgat ilçesindeki esnafla bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Manavgat ilçesindeki esnafla bir araya geldi.

Çavuşoğlu, beraberindeki AK Parti Antalya milletvekili adayı İbrahim Aydın ve AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz ile Hasan Fehmi Boztepe Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Burada vatandaşları da selamlayan Bakan Çavuşoğlu, bazı çocuklarla da sohbet etti. Bir kahvehaneyi de ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen Çavuşoğlu, daha sonra Ayşe Rıza Kasapoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinin kermesine katıldı. Çavuşoğlu, okulu yaptıran hayırseverler Ömer Kasapoğlu ve Ayşe Kasapoğlu'ndan okul hakkında bilgi aldı.

Ardından Side Mahallesi'nde ziyaretlerine devam eden Mevlüt Çavuşoğlu, Atatürk Bulvarı'ndaki turistik çarşı esnafı ile de buluştu. Çarşıda alışveriş yapan turistlerle de bir süre sohbet eden Çavuşoğlu, bir süre turistlere Antalya'yı anlattı.

Bakan Çavuşoğlu, Manavgat'taki ziyaretlerinin ardından Alanya'ya geçti.

Kaynak: AA / Yerel

Mevlüt Çavuşoğlu Ak Parti Manavgat Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title