Haberler

Dişiniz De Bize Emanet!

Güncelleme:

7 poliklinikte toplamda 19 bin 349 kişinin diş tedavisi yapıldı. 2014'te bu rakam 11 bin 453 olarak gerçekleşmişti.

Bayraklı Belediyesi'nin ücretsiz ağız ve diş sağlığı hizmeti vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Özel muayeneleri aratmayan ve kaliteli malzemenin kullanıldığı merkezlerde diş doktorların güler yüzlü tavrı de eklenince vatandaşlar gönül rahatlığı ile diş muayenelerini burada yaptırabiliyor. Ağız ve diş sağlığı poliklinik sayısını 7'ye çıkaran Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 2015 yılında 19 bin 349 kişiye ücretsiz diş muayenesi hizmeti verdi. 2014 yılının toplamında ise bu rakam 11 bin 453 olarak gerçekleşmişti. Böylece Bayraklı belediyesi 2014 yılına oranla 2015 yılında bu alanda 7 bin 896 kişiye daha hizmet vererek kendi rekorunu kırmış oldu.

RANDEVU SİSTEMİYLE ÇALIŞIYOR

Bayraklı Belediyesinin Ücretsiz diş muayenesinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Adalet ve 75. Yıl Mahalleri'nde 2, Onur Mahallesi'ndeki amfi tiyatroda, Gümüşpala düğün salonunda ve Nafiz Gürman Mahallesi'nde bir olmak üzere toplamda yedi ağız ve diş polikliniğine giderek bu hizmetlerden yararlanabiliyor. Randevu sistemiyle çalışan bu merkezlerde vatandaşlar sadece nüfus cüzdanlarını ibraz ederek diş çekimi, temizleme, dolgu gibi işlemleri ücretsiz yaptırabiliyor.

ÖRNEK OLDU

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ağız ve diş polikliniklerinden vatandaşların ücretsiz yararlandığını hatırlatarak, "Bu hizmetimiz gerçekten takdir ediliyor. Bu yüzdenden poliklinik sayısını yediye çıkardık. Vatandaşımız randevusunu alıp tedavisini oluyor. Birçok belediyeye yaptığımız sağlık çalışmalarıyla örnek oluyoruz. Zaman zaman gelerek bizden bilgi alıyorlar. Bu hizmetlerimizi geliştirerek daha fazla vatandaşın sağlık hizmetlerinden yararlanması için çalışacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bayraklı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title