Haberler

Dişi Ronaldinho'dan Beşiktaş'a 2 Gol

KADINLAR Futbol 1'inci Lig'de 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, Beşiktaş'ı Kolombiyalı Lady Andrade'nin 2 golüyle 2-1 mağlup etti.

KADINLAR Futbol 1'inci Lig'de 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, Beşiktaş'ı Kolombiyalı Lady Andrade'nin 2 golüyle 2-1 mağlup etti. Gollerin yanı sıra şık çalımları, pası ve vücudundaki dövmeleriyle dikkati çeken Andrade, sempatik tavırlarıyla da taraftarın beğenisini kazandı.

Kadınlar Futbol 1'inci Lig'de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, sezonun ilk maçında sahasında Beşiktaş'ı ağırladı.

Kadın futbolunda dünyada 'Dişi Ronaldinho' olarak tanınan Kolombiyalı golcü Lady Andrade transferiyle adından söz ettiren Antalya temsilcisi, maça hızlı başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında rakibi karşısında oyunda üstünlük sağlayan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, 29'uncu dakikada Lady Andrade'nin golüyle öne geçti.

SAHADA GERGİNLİK

Karşılaşmada Beşiktaş yedek kulübesinden teknik sorumlu Mutlucan Zavotçu, bir pozisyonda hakem kararına itiraz sonrası sahada kısa süreli gerginlik yaşandı. Hakeme tepki gösteren Zavotçu'yu futbolcuları sakinleştirdi. Hakemin tribüne gönderdiği Zavotçu, sahaya girerek hakemin üzerine yürüdü. Bu sırada statta güvenlik tedbiri alan polis Zavotçu'yu sakinleştirerek, oyun alanından çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor üstünlüğüyle sona erdi.

DİŞİ RONALDİNHO 2 GOL ATTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha mücadeleci başlayan Beşitaş, 50'nci dakikada Gizem Gönültaş'ın attığı golle skorda eşitliği sağladı. Golden 8 dakika sonra 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, Lady Andrea'nın attığı golle maçın skorunu belirledi. Antalya temsilcisi, Beşiktaş'ı yeni transferi Andrade'nin golleriyle 2-1 mağlup etti.

Antalya temsilcisi ile Türkiye ligindeki ilk maçında 2 gol atan Andrade, galibiyet sonrası sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı. Maçta golerinin yanı sıra şık çalım ve paslarıyla göz dolduran Lady Andrade, taraftarın beğenisini kazandı. Dövmeleriyle de dikkati çeken Andrade, sezon sonunda gol krallığı unvanının sahibi olmak istediğini söyledi.

1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Türk de Lady Andrade'nin attığı iki golle sahada yıldız futbolculuğunu gösterdiğini ve ilerleyen haftalarda performansının daha da artacağını dile getirdi. Beşiktaş maçını kazandıkları için mutlu olduğunu anlatan Türk, sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak istediklerini belirtti.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Döşemealtı Belediyespor Ronaldinho Beşiktaş Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title