Haberler

Didim'de Seri Katil Arkasında Cesetler Bırakarak Kaçıyor

Güncelleme:

Didim'de dün konuşmak için çağırdığı Metin Diler'i ağzından vurarak öldüren Kadir K'yı bulma çalışmaları sürerken, ilçede infaz edilmiş 2 ceset daha bulundu. Polis aynı katilin seri cinayetler işlediğini düşünüyor.

Dün akşam saatlerinde Aydın'ın Didim ilçesi 75. Yıl Sanayi Sitesindeki ağabeyine ait iş yerine gelen Kadir K., Didim Su Sporları Derneği Başkan Yardımcısı 65 yaşındaki Metin Diler'i konuşmak için dışarıya çağırdı.

Henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı Metin Diler'i ağzından tabancayla vurarak ağır yaralayan Kadir K., araçla olay yerinden kaçtı. Didim'den Söke'ye sevk edilen Diler, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 CESET DAHA BULUNDU

Dünkü cinayetin soruşturması sürerken, bugün de Fevzipaşa Mahallesi Gevrek Mevkii, Zonguldaklılar Sitesi yakınlarındaki arazinin kenarında tabancayla vurulmuş iki erkek cesedini görenler, polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri ölen kişilerin kimliğinin Şamil Olca (30) ile Yaşar Kaya (45) olduğunu belirledi. Polisin geniş güvenlik önlemi alındığı olay yerinde, Didim Cumhuriyet Savcısı inceleme yaptı.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibinin yaptığı incelemede, olay yerinde 10 kovan bulundu. Didim Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede ve İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu da olay yerine gelerek bilgi aldı.

POLİS KATİLİN AYNI KİŞİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

Çifte cinayeti gerçekleştiren şüphelinin, dün Cumhuriyet Mahallesi 75. Yıl Sanayi Sitesi'ndeki bir oto tamirhanesinde Metin Diler'i öldüren Kadir K.K. olduğu ihtimalinin üzerinde duran polis ekipleri, şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Kaya Aydın Didim 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title