Haberler

Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Tencere Ve Tavalarla Ritim Tuttu!

Güncelleme:

Zücaciye Sektörün Kalbinin Attığı Ve Bu Yıl 21. Si Düzenlenen Zuchex Fuarı, Emsan'ın Sunduğu İlginç Ve Sıra Dışı Müzik Şovuna Sahne Oldu.

Alanında profesyonel müzisyenler tarafından Emsan tencere ve tavalarla yapılan müzik şovu aynı zamanda Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın da ilgi odağı oldu!

Emsan'ın 'Ruhunuzun Gıdası da Emsan'dan' sloganıyla gerçekleştirdiği müzik şovu ilginç görüntülere sahne oldu. Tencerelerin birer müzik enstrümanı gibi kullanıldığı müzik dinletisi, 3'er kerelik performanslar halinde tüm gün Zuchex ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı. Performansın 2. sahnesinde Dış ticaretten sorumlu devlet bakanı Zafer Çağlayan'ın da bulunması ve kendisinin birebir Emsan cezvelerle ritim tutması görülmeye değerdi.

Bütün standları gezen Zafer Çağlayan, dikkatini çeken Emsan standının önündeki ritim grubunu dinledi. Ritim grubuna, "Başarılısınız, benim de ritmim iyidir" dedikten sonra ısrara dayanamayıp gruba eşlik etti.

Bakan Çağlayan, çay kaşığı ve cezveyle ritim tutup kendisini izleyenlere neşeli anlar yaşattı. Çalgı aleti olarak kullandıkları tencere, tava, çatal, kaşık gibi mutfak eşyalarından nasıl ses çıkardıklarına dair bilgi alan Çağlayan, "Bu yönüyle hiç bakmamıştım ilginçmiş" diyerek Emsan'a teşekkür ettikten sonra gezisine devam etti.

Organizasyon sahibi Emsan Genel Müdürü Uğur Kaymak; Müziğin evrensel olduğunu ve herkese hitap eden bir müzik tarzının mutlaka bulunduğunu belirterek, "Emsan olarak tencere ve tavalarla da keyifli bir müzik dinletisi yaratabileceğimize inandık. Sonuçları ise gayet başarılı oldu." açıklamasında bulundu.

Açıklamalarına, böylesine keyifli ve sıra dışı bir müzik şovunda bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek devam eden Kaymak, Zuchex fuarının zücaciye sektörü için önemine değinerek, böylesi önemli bir fuarda farklı aktivitelerle bulunmaktan keyif duyduğunu sözlerine ekledi.

Ürün yelpazesine yepyeni ürünler de katmaya devam eden Emsan, özellikle genç hedef kitleye yönelik çalışmalarını sürdürerek başarılı bir grafik izliyor. Facebook üzerinden gençlerin ilgi odağı haline gelen "Emsan'la Hem sana Hem bana" yarışmasından sonra bu denli ilgi çekici aktivitelerde bulunulacağının bilgisini veren Kaymak, gençlerin ve ev hanımlarının ilgisini çekecek daha birçok projeyi hayata geçireceklerinin de sinyalini veriyor.

Kaynak: Bültenler / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title