Haberler

Diş Hastanesi İnşaatını Yapan Firmanın Anlaşması Feshedildi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Diş Hastanesi inşaatında ikinci müteahhit firmanın da ihalesi feshedildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Diş Hastanesi inşaatında ikinci müteahhit firmanın da ihalesi feshedildi.

İnegöl'e gelen Sağlık Bakanlığı Fesih Komisyonu inşaatta incelemelere başladı. 6 kişilik komisyon, inşaat sahasında keşif yaptı

5 aydan bu yana atıl vaziyette olan yeni Diş Hastanesi inşaatına kısa süre içinde yeniden başlanacağı bildirildi. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, sağlık yatırımlarına devam ettiklerini belirterek, "İnegöl Devlet Hastanesi'nin yeni binası bitti. Geçici kabul heyeti de çalışmalarını tamamladı. Yakında olumlu netice bekliyoruz. İnegöl halkının diş ve ağız sağlığı konusunda en iyi hizmeti alabilmesi için de yeni Diş Hastanesi projemiz var. İnşaatta bazı talihsiz olaylar yaşandı. Diş Hastanesi inşaatını alan ilk firmayla yaşanan problemlerin ardından başka bir firmaya iş verilmişti. Son müteahhit firmayla da problem yaşandı. Bakanlığımız harekete geçti. 2 Haziran 2014 tarihinde son müteahhit firmanın ihalesi de feshedildi" dedi.

İhalenin feshedilmenin ardından inşaatın bir an önce tamamlanması için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Şahin, "Yaklaşık 5 aydan bu yana inşaat durmuştu. Bakanlığımızla devreye girerek, 'ikmal ihalesi' yapılmasını istedik. Önce fesih komisyonu kuruldu. Komisyon, dün itibariyle İnegöl'e gelerek hastane inşaatında incelemelere başladı. Şu an Diş Hastanesi inşaatının eksikleri tespit ediliyor. Bir de eski müteahhidin yaptığı işler tespit edilecek. Bu incelemelerin ardından ikmal ihalesi yapılarak inşaatın 5 ay zarfında tamamlanması sağlanacak" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Hüseyin Şahin İnegöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title