Haberler

    Diriliş Yeni Başladı

    Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Kadir Özcan Tesisleri'nde U12 ve U13 takımlarının oyuncuları ve aileleriyle biraraya geldi.

    Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Kadir Özcan Tesisleri'nde U12 ve U13 takımlarının oyuncuları ve aileleriyle biraraya geldi. Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Usta, Trabzon'un bir futbol kenti olduğunu belirterek, "2010-11 sezonundan sonraki sürece baktığımızda gerçekten zor dönemler geçirildi. Biz seçildiğimizden beri çok zor tünellerden geçtik. Çökmemeye, ayakta durmaya çalıştık. Geleceğin iyi olacağına inanıyorduk" dedi. Takımın oturmaya başladığını anlatan Muharrem Usta şöyle devam etti:



    2017'DE KAYBETMEDİK

    "Ligin ikinci yarısında önemli bir yolculuk var. Takım oturmaya başladı. Elbette iniş-çıkışlar olabilir ama taraftarlar, bizler takıma daha güvenle bakabiliyoruz. 2017 yılında hiç yenilmeyen, iyi işlere imza atan bir takımımız var. Bu tabi hep kazanacağımız anlamına gelmiyor." Alanyaspor maçına 25 bin ve üzerinde taraftar beklediğini kaydeden Usta sözlerini şöyle bitirdi:



    DERBİDEN ÇOK SEYİRCİ

    "Avni Aker'de Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında 18-19 bin taraftar önünde oynarken, Alanyaspor maçında 11 bin 500 taraftarın cezalı olmasına karşın 25 bin üzerinde taraftar önünde oynayacağız. Artık burada bir şeyler değişmeye başladı demektir. Buna da herkes inanıyor. İnançlarının devam etmesini istiyorum. Bu iş mutlu sona gidecek. Trabzonspor bir daha kötü günleri görmemek üzere kalıcı başarılarla anılan ve tarihte yeni stadıyla tekrar en güçlü ekiplerden biri olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."



    PENALTI YARIŞMASINI 4-3 KAYBETTİ, UÇAK SÖZÜ VERDİ

    Alt yapıdan Hasan Demirci ile yaptığı penaltı yarışmasını 4-3 kaybeden Muharrem Usta, İstanbul'daki turnuvaya otobüsle gidecek U13 takımını uçakla götürme sözü verdi.



    KARAKTER SORUNUNU ÇÖZDÜK

    Trabzon'u futbolcu yetiştirme havzası yapacaklarını ifade eden başkan Usta, genç sporculardan, 'yalan konuşmayan, ülkesine faydalı' bireyler olmalarını istedi. Usta, takımdaki karakter problemini de çözdüklerini vurgulayarak, "Şu anda bir tane yerli ve yabancı karaktersiz oyuncumuz yok" dedi.Alt yapıdan Hasan Demirci ile yaptığı penaltı yarışmasını 4-3 kaybeden Muharrem Usta, İstanbul'daki turnuvaya otobüsle gidecek U13 takımını uçakla götürme sözü verdi.



    Kaynak: Fotomac

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Muharrem Usta Kadir Özcan Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title