Haberler

Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz'le Reyting Farkını Kapattı

Güncelleme:

Çarşamba akşamları yaşanan reyting rekabetinde geçtiğimiz haftalarda Sen Anlat Karadeniz'in gerisinde kalan Diriliş Ertuğrul, bu hafta toplam izleyicide farkı kapattı.

TRT ekranlarının dönem dizisi Diriliş Ertuğrul, reytinglerde uzun süredir oturduğu birincilik koltuğunu Sen Anlat Karadeniz'e kaptırmıştı.

Birinciliği kaptırsa da yoluna emin adımlarla devam eden Diriliş, bu hafta toplam izleyicide Sen Anlat Karadeniz ile farkı kapatarak "Ensendeyim" mesajı verdi.

Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Posta'nın televizyon eleştirmeni Mesut Yar, "Diriliş'in Sen Anlat Karadeniz'i anlatmasına ramak kaldı" ifadelerini kullandı.

İşte Mesut Yar'ın yazısındaki ilgili kısım;

Çarşamba geceleri üzerinde farklılık yaratılamayacak tek gece oldu neredeyse. "Diriliş Ertuğrul"un (TRT 1) süksesi bitecek gibi değil...

Dönem dizisi izleyenlerin görmek istediği manzaraya ve duymak istedikleri diyaloglara hassasiyetle yer veriliyor...

Belki de bu yüzden birkaç haftadır toplam izleyicide gerisinde kaldığı "Sen Anlat Karadeniz" (atv) isimli diziyi yakalamasına ramak kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Mesut Yar Karadeniz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (128)

Kevser:

Dirilişçileri göreyim

41
6
yanıtYanıtla
SENARYO:

SEN ANLAT KARADENİZ TAMAMEN SAÇMALIK İNSANLARA YANLIŞ ÖRNEK . . . . AMAÇSIZ BİR ANLATIM . . DİRİLİŞ ERTUĞRUL . . TARİH, KÜLTÜR, İSLAM MÜCADELESİ . . GERÇEKÇİ VE YAPMACIK DEĞİL . . İKİSİNİN FARKI BU SİZ SEÇİN. .

42
5
yanıtYanıtla
AHLAKSIZLAR:

MEHMET BİR CİHAN FATİHİ dizisindeki dekolte rezilliği düzeltilsin lütfen. kuran-ı kerime saygıdan dolayı 600 yıl ayakta kalmış bir imparatorluğu böyle rezil bi durumla göstermeye hakınız varmı sanıyorsunuz!!!!!!!!!!!!!

40
4
yanıtYanıtla
CARİYE ONLAR:

Cahilsin. Saraydakiler CARİYE. Saray Halkının giyimi halktan farklı. III. Murad''ın Safiye Sultan''dan olan kızı Ayşe Sultan''a ait entari, XVI. yy. ''ın son çeyreğine tarihlenir. Gümüş yaldız üçbenek motifi baskılıdır ve mavi ipekli taraklı canfes kumaştan dikilmiştir. Yakasız, aşağıya kadar oyuk dekolteli, önü bele kadar ibrişim düğme-birit iliklidir. . Ah benim Osmanlıyı ARAP feracesi giyen kadın Sultanlar olduğunu zanneden . CARİYE''de AVRET ERKEKle AYNıdır. Diz kapağı bel. meme açık gezebi

yanıt1
yanıt0
Beş para etmez türk dizileri:

İkiside beş para etmez saçma sapan diziler .. hep kendi etraflarında dönüp dolaşıyorlar.. ilk 2-3 bölüm dışında gerisi hep aynı..

10
30
yanıtYanıtla
HASO:

Anlaşılan sen TÜRK DEGİLSİN belliki kuyruk acın var.

yanıt15
yanıt1
TAHA:

KANAL D NİN DİZİLERİ SÜPER SEN ONLARI İZLE AMA YAZIK YAA O DA SATILDI YA DA FOX TV NİN GAVUR DİZİLERİNİ İZLE. . :D

yanıt1
yanıt0
iamlion:

Dirilişi dayak atan erkekler Sen anlat ı dayak yiyen kadınlar izliyor. Kadınlar dayak yiyip TV yi kapatır fark kapanır :))

7
33
yanıtYanıtla
haddini bil:

bir dizi yüzünden karınımı döveceksin, kendine gel, fazla havalanma

yanıt15
yanıt1
Konya:

Reyting ölçüm işi hangi çevrede yapılıyor acaba, Diriliş varken sen anlat ı izleyen bizim çevrede kimsecikler yok.

36
4
yanıtYanıtla
Tüm 128 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title