Haberler

Diriliş Ertuğrul 45. yeni bölüm fragmanı (yeni tanıtım)

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul her Çarşamba TRT ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Diriliş Ertuğrul 45. bölüm fragmanı çıktı ve çıkar çıkmaz herkes tarafından merak edildi. Önceki bölümde olan olaylar akıllara Diriliş Ertuğrul 45. bölüm de neler olacak sorusunu getirmişti. Dizinin başrollerinde Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Osman Soykut ve Engin Altan Düzyatan yer alıyor. Hükümdar Süleyman Şah'ın oğlu Ertuğrul herkesin ümidinin tükendiği bir dönemde dirilişin adı olmuştu. Dizinin özetinde Eruğrul için 'Diriliş Ertuğrul dünyanın kaderini belirleyen adam' olarak bahsedilir. Diriliş Ertuğrul 45. bölüm fragmanı izle linkine tıklayarak sizde ilerleyen bölümlerde ki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Fragman hakkında merak edilen detaylar Ajanshaber.com'da.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 45. BÖLÜM FRAGMANI (YENİ BÖLÜM)

Diriliş Ertuğrul yayınlanır yayınlanmaz yine izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılaşmış ve reytinglerde zirveye oturmuştu. Bu yüzden Diriliş Ertuğrul 45. bölüm fragmanı çıktıktan sonra önce ki bölümdeki olayların ne yönde seyir edeceği çok merak ediliyor. Abdurrahman'ın hala kendisinin adamı olduğunu Noyan'ın fark ettiğini düşünen Ertuğrul, onu kendisine karşı koz olarak kullanacaklarını bilmekteydi. Ertuğrul obaya geldiğinde Selcan hatun'da Goncagül'ün hazırlıklarına yardım ediyordu. Gündoğdu ile evlilik hazırlıkları içerisinde olan Goncagül'ü Korkut Bey, Ertuğrul, Hayme Hatun istemeye gitmişti. Gümüştekin, planlarının yavaş yavaş gerçekleşmesinden memnun olduğu için kızını vermişti Ertuğrul ise Gümüştekin elini öpmememişti. Sonrasında ise Diriliş Ertuğrul 45. bölüm fragmanı yayınlandı ve idamdan son anda kurtulan Ertuğrul'un maceralarının düğün hazırlıkları ile devam ettiği anlaşıldı. Hakkında ortaya atılan suçlardan kurtulan Ertuğrul, planlarını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Sungur Tekin'in gönderdiği haber üzerine Ertuğrul Kervansaray'a gitmiştir. Moğol birliğine Gündoğdu'nun operasyonu ile darbe vurulmuş yerle bir edilmişlerdir ve bu baskın oba da büyük bir coşkuolmasını sağlamıştır. Sungru Tekin yaralanınca Ertuğrul abisini obaya getirmiştir ve yaşayıp yaşamayacağı belli değildir. Uzun bir zamandan sonra oğlu Sungur'a kavuşan Hayme Ana'nın tepkisi merak edilmektedir. Yılmak bilmeyen Noyan ise planlarına devam etmektedir ve bu planlar için obada ki birinden yardım almaktadır. Hamza Gündoğdu'ya Sungur ile ilgili bir sırrını vermiştir.Selcan ise kolyenin peşine düşmüş ve yeni planlar yapmanın peşindedir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL KONUSU

Ertuğrul doğduktan sonra onun için 'O Güneşi bayrak, göğü çadır eyleyip kısraklarını uçsuz bucaksız ovalara sürdü. Yağız yeri titretip, mavi göğü deldi. Pusatlarını yar eyleyip, ordularını gür kıldı. Daha çok denize, daha çok toprağa ilahi muştuyu taşıdı. Dünyanın iki hükümdara dar geldiğine inandı. Ve dünyayı bir hükümdara yar kıldı. Süleyman Şah oğlu Ertuğrul ümitlerin tükendiği bir çağda dirilişin adı oldu.' ifadeleri kullanılmaktadır. Osmanlı İmparatorluğu'nun doğuşundan itibaren olan sürecin anlatıldığı dizi de devletin büyüklüğünün sırrı ise Diriliş Ertuğrul'un öyküsünde gizlenmiş. Hem dünyanın kaderini değiştirenlere, hem boyun eğmeyenlere hem de büyük aşklara ve şahit olduğumuz dizi de bugünün ve geçmişin hikayesi yer alıyor. Kayılar Moğolların baskılarından ve zulümlerinden yılmış göç etmeye hazırlanırken Haçlıların eline düşerler ve ava giden Ertuğrul tarafından kurtarılırlar. Obaya getirdikleri aile ise Ertuğrul'un hanedan üyesi olduğundan habersizdir ve Ertuğrul ailenin kızı Halimeye aşık olmuştur. Üstelik onların gelişi ile birlikte daha büyük tehditler oluşacaktır.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Diriliş Ertuğrul Süleyman Şah Gündoğdu Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title