Haberler

Direkte Akıma Kapılan Hurdayıcı İtfaiye Kurtardı

Elazığ'da, bir işyerinin bahçesinde bulunan ve kullanılmadığı belirtilen elektrik direğini sökmek için direğe çıkan hurdacı Hıdır Donmaz, enerjinin kesilmemesi üzerine akıma kapıldı.

Elazığ'da, bir işyerinin bahçesinde bulunan ve kullanılmadığı belirtilen elektrik direğini sökmek için direğe çıkan hurdacı Hıdır Donmaz, enerjinin kesilmemesi üzerine akıma kapıldı. İtfaiye ekiplerinin indirdiği Donmaz, hastaneye kaldırıldı.

Elazığ- Diyarbakır karayolunun 6'ıncı kilometresinde bir işyerinin bahçesinde bulunan ve kullanılmadığı gerekçesiyle sökülmesi için bir hurdacı Hıdır Donmaz çağırıldı. İşyeri sahibinin çağırdığı Donmaz, söküm çalışmaları yapmak üzere çıktığı direğin tepesinde enerji kesilmediği için akıma kapıldı. Görenlerin haber vermesi üzerine elektrik kesilip, itfaiye ve 112 Acil Servis çağırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin merdiven yardımıyla direkten indirdiği Donmaz'ı ilk müdahale olay yerindeki hastanede yapıldı. Yaralı Donmaz, daha sonra Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title