Haberler

Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücü Otobüs Durağına Uçtu

Güncelleme:

Beyoğlu Tepebaşı'nda direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, otobüs durağına uçtu. Kazada durakta bulunan 3 kişi yaralanırken, durak kullanılamaz hale geldi.

Beyoğlu Tepebaşı'nda otobüs durağına dalan bir otomobil 3 kişinin yaralanmasına ve durağın kullanılmaz hale gelmesine neden oldu.

SÜRAT NEDENİYLE DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, saat 14.30 sıralarında Beyoğlu Tepebaşı Refik Saydam Caddesi üzerindeki otobüs duraklarında meydana geldi. İddiaya göre, Taksim'den Şişhane istikametine gitmekte olan Mustafa Avcı idaresindeki 17 UD 333 plakalı otomobilin sürücüsü süratli olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

3 KİŞİ CAM PARÇALARIYLA YARALANDI

Sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak otobüs duraklarına uçtu. Kaza sonucu, durakta bulunan 3 kişi duraktan patlayan cam parçalarıyla hafif şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

YARALILAR ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİ'NE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri durakta bulunan yaralı vatandaşı ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Diğer hafif yaralılar ise kendi imkanlarıyla hastaneye gitti.

DURAK KULLANILMAZ HALE GELDİ

Kaza nedeniyle durak kullanılamaz hale gelirken, bir süre otobüsler durağa giremedi. Yapılan çalışmanın ardından otomobil çekici yardımıyla duraktan alındı.

"SÜRATLİ BİR ŞEKİLDE GELİRKEN VİRAJI ALAMADI"

Kazayı duyan vatandaşlar, "Ben evin önündeydim, 'bom' diye bir ses geldi. Kadınlar çığlık çığlığa vardılar. Sonra geldiğimde aracın kaza yaptığını gördüm. 3-4 yaralı vardı. Otomobil süratli bir şekilde gelirken virajı alamadı. Öndeki araba da yol vermeyince sıkıştı, bu da durağa girdi." dedi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Avcı Tepebaşı Beyoğlu Taksim Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title