Haberler

Dinar Tso, İşkur Hizmet Noktası Oldu

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Afyonkarahisar İŞKUR İl Müdürlüğü ile imzaladığı protokolle İŞKUR hizmet noktası olarak hizmet vermeye başladı.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Afyonkarahisar İŞKUR İl Müdürlüğü ile imzaladığı protokolle İŞKUR hizmet noktası olarak hizmet vermeye başladı.

Oda ve borsalarda kurulacak olan "İŞKUR Hizmet Noktası" projesi kapsamında Afyonkarahisar İş Kurumu Müdür Vekili Ahmet Karakaya ve Dinar TSO Başkanı Ahmet Hakan Uyan arasında protokol imzalandı.

Dinar TSO'da düzenlenen imza töreninde konuşan Uyan, etkin bir şekilde işleyen bir işbirliği tesis ederek, iş verenlere yönelik etkili işveren danışmanlık hizmetleri sunulmasını sağlayacaklarını söyledi.

İş gücü piyasasının talep ettiği niteliklerde iş gücü temin edilmesine yardımcı olmak için iş arayanlara yönelik danışmanlık hizmetleri sunacaklarını belirten Uyan, şöyle konuştu:

"İş verenlerin stajyer ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki yeterlilik belgesi olmayan çalışanlara yönelik kurs düzenlenmesi ile mesleki eğitim ve tecrübe kazandırılma çalışmaları yapılmasına öncülük edeceğiz. Nihayetinde iş arayanların istihdam edilmelerinin ve iş verenlerin ihtiyaç duydukları nitelikli iş gücünün temin edilmesinin sağlanması maksadıyla İŞKUR hizmet noktası kurulması kararını aldık."

İŞKUR Müdürü Vekili Karakaya ise, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik projesi ile vatandaşla direkt temas kuracaklarını kaydetti.

Karakaya, "Vatandaşlarımızın ayağına kadar hizmet götürmek, onların dertlerine derman olabilmek ve sıkıntılarının üzerinden birlikte gelmek amacıyla vatandaşlarımızla daha yakın temas kuracağımız, daha aktif bir döneme geçmiş bulunmaktayız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Karakaya Dinar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title