Haberler

Dinar Osb Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar Dinar Organize Sanayi Bölgesi, 2016 yılı Temmuz ayı yönetim kurulu ve Müteşebbis Heyeti toplantısının yapıldığı belirtildi.

Afyonkarahisar Dinar Organize Sanayi Bölgesi, 2016 yılı Temmuz ayı yönetim kurulu ve Müteşebbis Heyeti toplantısının yapıldığı belirtildi.

Toplantının Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin Başkanlığında yapıldığı aktarıldı. Toplantıya Kaymakam Şahin'in yanı sıra Dinar Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Saffet Acar ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ifade edildi. Toplantıda görüşülerek karara bağlanan gündem maddelerinin ise şunlar olduğu ifade edildi:

"OSB'de oluşan evsel nitelikli atık suları su kirliliği kontrol yönetmeliğinin 'evsel nitelikli atık suları için deşarj standartları" başlıklı 32. maddesine istinaden vidanjör vasıtası ile Dinar Belediyesi atık su arıtma tesislerine bertaraf edebilmek için Dinar Belediyesi ile OSB'miz arasında protokol yapılarak bu usul ve esaslara uyularak hareket edilmesine karar verilmiştir.

Sağlık koruma bandına ağaçlandırma yapılmasına esas toprak analiz raporları ile bölgesel kriterlere göre yapılacak değerlendirme sonucunda dikilecek ağaç türünün belirlenmesi ve arazinin hazırlanmasına karar verilmiştir.

OSB hakkında genel değerlendirme yapılarak toplantı sona erdi." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Mustafa Şahin Saffet Acar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title