Haberler

Dinar Devlet Hastanesi Yapımı Sürüyor

Dinar Devlet Hastanesi Yöneticisi Fatih Türkmensoy, 140 yataklı Yeni Dinar Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Dinar Devlet Hastanesi Yöneticisi Fatih Türkmensoy, 140 yataklı Yeni Dinar Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Yapımı tüm hızıyla devam eden işleri yerinde inceleyen ve kontrol eden Türkmensoy, hastanenin bütün bölüm ve birimlerini gezdi.

Türkmensoy gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni hastanede çalışmaların devam ettiğini ve kısa sürede taşınmak istediklerini belirterek, yeni hastane yapımının her daim kontrollerinde olduğunu ve ilerlemeye devam ettiğini söyledi.

İşin çok büyük bir kısmının yapıldığını belirten Türkmensoy, şöyle konuştu:

"İçeri de her ne kadar küçük çaplı işler kalsa da kısa bir süreliğine beklemek zorundayız. Her şeyiyle dört dörtlük teslim alarak hastanemize taşınmayı planlıyoruz. Sonradan iş çıksın istemiyoruz. Onun için kontrollü bir şekilde işlerimizi takip ediyoruz. Yeni hastanemize geçtikten sonra vatandaşlarımıza fiziki kapasite olarak çok daha gelişmiş ve modern alanlarda sağlık hizmeti vereceğiz. Vatandaşlarımız hastanemize geldikten sonra mutlu ve huzurlu bir şekilde ayrılacaklar. Ne yapıyorsak vatandaşlarımızın sağlığı içindir."

Kaynak: AA / Güncel

Dinar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title