Haberler

Dinar'dan Kısa Kısa

Hak İş Sendikası Denizli İl Temsilcisi ve Öz Orman İş Başkanı Halil Turan ile Hak İş Isparta Bölge Başkanı Süleyman Atasoy, Dinar Orman İşletme Müdürü Tuncer Yalçın'ı ziyaret etti.

Hak-İş Sendikası Denizli İl Temsilcisi ve Öz Orman İş Başkanı Halil Turan ile Hak-İş Isparta Bölge Başkanı Süleyman Atasoy, Dinar Orman İşletme Müdürü Tuncer Yalçın'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Atasoy, orman işçileri ve Öz Orman-İş sendikasının emek mücadelesinde her zaman görevlerini yaptıklarını, Hak-İş sendikasının ve işçilerin gayretleriyle önemli başarılara imza attıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın ise sendika temsilcilerine ayı ayrı teşekkür etti.

-Dinar'da hırsızlık

Dinar ilçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince ilçe merkezinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda 4 şüpheli yakalandı.

Şüphelilerden E.Ö'nün Emniyet Mahallesi'ndeki ikametinde uyuşturucu madde bulundurduğuna dair alınan bilgiler doğrultusunda yapılan aramada 15 gram esrar ve 17 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü serbest bırakılırken, zanlı E.Ö, tutuklandı. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Halil Turan Denizli Dinar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title