Haberler

Dinar'dan Kısa Kısa

Dinar eski Belediye Başkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Danışman olarak görev yapan Mustafa Tarlacı, AK Parti Dinar İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Dinar eski Belediye Başkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Danışman olarak görev yapan Mustafa Tarlacı, AK Parti Dinar İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Tarlacı, ziyarette yaptığı konuşmada, son günlerde ilçenin gündeminde olan Suçıkan Döner Kavşağı'nın Karayolları tarafından kapatılacak olmasının herkes tarafından büyük tepki gördüğünü kaydetti.

Belediye ve AK Parti İlçe Teşkilatı'nın kavşağın kapatılmaması için çalışmalarına başladığını ifade eden Tarlacı, konuyla ilgili Ankara'da çeşitli temaslarda bulunacağını söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Metehan Aydın da kavşaklarla ilgili bir yıl önceden yerel yönetime resmi yazının geldiğini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yetkililerle görüşmeler sonucunda kavşağın kapatılması kararı alındığını anlatan Aydın, Suçıkan'ın öneminin belirtilmesinin ardından döner kavşağı yerinde inceleme kararı alındığını bildirdi.

-Ramazan ayı öncesi cami temizliği başladı

(Fotoğraflı)

Dinar ilçesinde belediye temizlik ekipleri tarafından Asri Mezarlığın ve ilçede bulunan 19 caminin temizlik çalışmalarına başlandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, temizlik çalışmalarının Ramazan ayı boyunca asri mezarlık ve camilerde devam edeceği bildirildi.

Muhabir: Eser Devran Çekinir / Mustafa Güngör

Yayıncı: Deniz Açık - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Tarlacı Ak Parti Türkiye Dinar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title