Haberler

Dinar'da "Stresle Başa Çıkma Yöntemleri" Semineri

Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından ceza infaz kurumlarından tahliye edilen 20 yükümlüye, müdürlük uzmanları Bekir Güç ve Meliha Apaydın tarafından ''Stresle Başa Çıkma Yöntemleri'' konulu seminer düzenlendi.

Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından ceza infaz kurumlarından tahliye edilen 20 yükümlüye, müdürlük uzmanları Bekir Güç ve Meliha Apaydın tarafından "Stresle Başa Çıkma Yöntemleri" konulu seminer düzenlendi.

Dinar Belediyesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminerde, denetimli serbestlik uzmanları tarafından stresin tanımı, nedenleri, stresin kaynağı, stresin süresine ve oluşturduğu etkiye göre sınıflandırılması, stresin fiziksel, davranışsal, duygusal ve zihinsel gibi belirtileri hakkında açıklamalarda bulunuldu.

Ayrıca seminerde, günümüz yaşamında, strese toplumun her kesiminden insanın maruz kaldığı ve bu durumun basit tekniklerle ortadan kaldırılabileceği belirtilerek, programda yükümlülerin soruları ve çözüm önerileri de paylaşıldı. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title