Haberler

Dinar'da Orman Yangınlarıyla İlgili Seminerler Başladı

Dinar Orman İşletme Müdürlüğü ve Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde hazırlanan program dahilinde 62 orman işletme personellerine "orman ve kırsal alan yangınlarına müdahale" ve "ilk yardım" konularını seminerler verilmeye başladı.

Dinar Orman İşletme Müdürlüğü ve Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde hazırlanan program dahilinde 62 orman işletme personellerine "orman ve kırsal alan yangınlarına müdahale" ve "ilk yardım" konularını seminerler verilmeye başladı.

Dinar Orman İşletme Müdürü Yusuf Büyükakçalı, yaptığı konuşmada, seminerlerin çeşitli konularda 16 gün süreceğini, bu seminerlere katılan personellere Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce sertifika verileceğini söyledi.

62 personelin orman yangınları konusunda daha bilgili ve donanımlı olacağını kaydeden Büyükakçalı, "Orman yangınları ülkemizin en büyük sorunları arasında. Personellerimize bununla ilgili en iyi eğitimi verip onları yetiştiriyoruz. Daha deneyimli, daha hızlı ve daha akılcı yollarla orman yangınlarına müdahale edebileceğiz" dedi. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Dinar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title