Haberler

Dinar'da Mobese Kameraları Alt Yapı Çalışmaları

Dinar ilçesinde Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameraları alt yapı çalışmaları başladı.

Dinar ilçesinde Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameraları alt yapı çalışmaları başladı.

İlçenin belirlenen bölgelerine monte edilecek MOBESE kameralarının alt yapı çalışmalarını inceleyen Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Dinar'ın gece gündüz gözetleneceğini söyledi.

Dinar Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü tarafından MOBESE kameralarının yerlerinin hazırlandığını belirten Şimşek, "Dinar Belediyesi ve MOBESE kameraları şirketinin ortaklaşa çalışmalara başladığı kamera sistemi çalışmaları devam ediyor. Dinar Belediyesi olarak üzerimize düşen bütün alt yapı ve diğer işlemler konusunda firmaya yardımcı oluyoruz." dedi.

Bu sistem sayesinde ilçenin daha güvenli ve trafik hatalarının daha az olduğu bir konuma geleceğini ifade eden Şimşek, "Özellikle hırsızlık olaylarına karşı caydırıcı bir özellik teşkil edecek olan MOBESE kameraları ilçemize çok büyük fayda sağlayacak. İlçemizin belirlenen noktalarına ART Telekom Firması adına taşeron Firma AKBA Elektronik firması tarafından kameralar monte edilecek ve kısa sürede bütün işlemler sona ererek tam kapasite çalışmaya başlayacak. İlçemize hayırlı olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Dinar Belediyesi Rafet Şimşek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title