Haberler

Dinar'da İlköğretim Haftası Kutlandı

Dinar ilçesinde İlköğretim Haftası düzenlenen törenle kutlandı.

Dinar ilçesinde İlköğretim Haftası düzenlenen törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstü'ne Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk bırakıldı.

Törende öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler sunuldu.

Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, yeni bir Türkiye'nin aydınlık geleceği olan çocukları yetiştirecek değerli öğretmenlerle ve ülkenin geleceği çocuklarla birlikte olmanın farklı heyecanı ve gururu içinde olduğunu belirtti.

Tahtaoğlu, şöyle konuştu:

"İlçemizde okullaşma ve altyapı çalışmalarında Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir başarı yakalanmıştır. Her yıl ilçemize yeni okul binaları yapılmaktadır. Geçtiğimiz yıl Yıprak köyüne 8 derslikli ilkokul binası, Tatarlı beldemize 12 derslikli ortaokul binası ve dinar ilçe merkezine 5 derslikli anaokulu binası kazandırılmıştı. Bu yıl ise Göçerli köyümüze 8 derslikli ilkokul binası, Yeşilhüyük köyüne 4 derslikli ilkokul binası kazandırıldı. Bu eğitim öğretim yılında hizmete açılacaktır. Ayrıca Dinar Anadolu Lisesinin bahçesine ilçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla 200 kişilik kız pansiyonu yapılmaktadır. Bunları yapmaktaki gayemiz geleceğimizi emanet edeceğimi çocuklarımızın en iyi imkanlarda okumalarını sağlamaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Tahtaoğlu Türkiye Dinar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title