Haberler

Dinar'da "92. Yılında Yükselen Cumhuriyet Özel Gösterisi" Etkinliği

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde, Kırk Yılın Harmanı Biz Türkiye’yiz Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından, "92. Yılında Yükselen Cumhuriyet Özel Gösterisi" düzenlendi.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, Kırk Yılın Harmanı Biz Türkiye'yiz Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından, "92. Yılında Yükselen Cumhuriyet Özel Gösterisi" düzenlendi.

Dinar Belediyesi katkıları ile belediye kapalı spor salonu tesislerinde düzenlenen programda Aşık Sefai, Ahmet Coşkun, Volkan Sönmez ve gösteri ekibi sahne aldı. Ahmet Coşkun'un sunumu ile 10. yüzyıldan bugüne Türk Tarihi Selçuklu'da, Osmanlı'da ve Cumhuriyet zamanlarında Türklerin devlet anlayışı, dindarlığı ve kurtuluş mücadeleleri figürler ile sahnede tanıtıldı. Ardından Aşık Sefai Konseri ile program son buldu.

Yapılan gösteri ve konser sonrasında Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından Aşık Sefai ve ekip arkadaşlarına çiçeklerini takdim ederek kendilerine teşekkür etti.

Düzenlenen programa, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Dinar ilçe Başkanı İbrahim Acar ve çok sayıda vatandaş katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Sefai Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title