Haberler

Dinar'da 315 Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçseinde 897 öğretmen ve öğrenciye tablet bilgisayarlar dağıtıldı.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçseinde 897 öğretmen ve öğrenciye tablet bilgisayarlar dağıtıldı.

Fırsatları Artırma Teknolojiyi Geliştirme Hareketi (FATİH) projesi çerçevesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 81 ilin tamamında eşzamanlı olarak yapılan toplam 700 bin tablet dağıtımı kapsamında Dinar'da da öğretmen ve öğrenciye tablet bilgisayarlar dağıtıldı.

Kaymakam Mustafa Şahin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesinde yapılan tablet dağıtım törenine katıldı.

Lisede okuyan 315 öğrenciye daha yeni tabletleri teslim edildi.

Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, yaptığı açıklamada, eğitimde Fatih Projesi, eğitim ve öğretimde fırsat eşitliğini sağlamak ve okullardaki teknolojiyi iyileştirmek amacıyla Bilişim Teknolojileri araçlarının öğrenme öğretme sürecinde daha fazla duyu organına hitap edilmesi amacıyla tabletlerin dağıtıldığını söyledi.

Okul öncesi, ilköğretim ile ortaöğretim düzeyindeki tüm okulların 448 dersliğine LCD panel etkileşimli tahta ve internet ağ altyapısı sağlanacağını belirten Tahtaoğlu, "Aynı zamanda her öğretmenimize ve her öğrencimize tablet bilgisayar verilecek" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Tahtaoğlu Dinar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title