Haberler

Dinar Belediyesi Araç Filosuna Bir Yeni Araç Daha Eklendi

Afyonkarahisar Dinar ilçe Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile belediyeye cenaze yıkama ve nakil aracı alındığı belirtildi.

Afyonkarahisar Dinar ilçe Belediye Başkanı Saffet Acar'ın talimatı ile belediyeye cenaze yıkama ve nakil aracı alındığı belirtildi.

2009 yılında başkanlık görevine seçilen Başkan Acar, belediyede bulunan cenaze hizmet araçları sayısını artırdı. 2010 yılında 2 cenaze kapasiteli, 2016 yılında 4 cenaze kapasiteli ve son olarak 2016 Haziran ayı itibarı ile 2 cenaze taşıma kapasiteli cenaze yıkama aracı alarak belediye bünyesine dahil etti. Kayseri'de özel bir firmaya yaptırılan cenaze yıkama ve taşıma kapasitesi olan klimalı araç, Atölye Amiri Atanur Sağlam tarafından Dinar'a getirildi. Cenaze aracı belediye önünde Başkan Acar, belediye meclis üyeleri ve belediye birim amirleri tarafından incelendi. Atölye Amiri Atanur Sağlamyeni cenaze aracı ile ilgi Başkan Saffet Acar'a bilgi verdi.

Alınan bilgiye göre, cenaze yıkama ve taşıma aracının 400 litre su kapasiteli olduğu, 2 şofben, jeneratörlü invertör sistemli, klimalı ve çift tabut taşıma kapasiteli olduğu öğrenildi.

Belediye Başkanı Saffet Acar aracın Dinar'a hayırlı olması temennisinde bulundu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saffet Acar Dinar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title