Haberler

Dinar'a Fabrika Kuracak Firma ile İmzalar Atıldı

Afyonkarahisar Dinar Organize Sanayi Bölgesin de, 20 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan ve soğuk oda panelleri üretiminin yapılacağı fabrika için imzalar atıldı.

Afyonkarahisar Dinar Organize Sanayi Bölgesin de, 20 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan ve soğuk oda panelleri üretiminin yapılacağı fabrika için imzalar atıldı.

Dinar Organize Sanayi Bölgesi yeni bir yatırımcıya daha ev sahipliği yapıyor. Soğuk oda panelleri ile makina ve teçhizatlarının üretimini yapacak bir firma için 20 bin metrekare büyüklüğündeki parselin tahsisi yapılarak yatırımın ilk adımı atıldı.

Dinar OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ile Dinar Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hakan Uyan ile firma yetkilileri arasında sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan Dinar OSB Müdürü İbrahim Er "Son yıllarda gerçekleşen yeni tahsislerle OSB miz giderek büyüyor. Yatırımlar geldikçe de istihdam artarak iş imkanları genişleyecektir. Bu canlılık da firmalara yön vererek bölgemizdeki yatırımların artmasını sağlayacaktır. Buradan yerli müteşebbislerimize de sesleniyorum. Eğer yatırım yapacaklarsa OSB'mizi tercih etsinler. Çünkü OSB'miz de arsalar çok ucuz, alt ve üst yapıları hazır. Enerji anlamında da sıkıntımız yok. OSB'mizde yatırımcılara sağlanan destek unsurları olan sigorta, vergi indirimleri, teşvik ve hibeler en yüksek seviyeden veriliyor. Bu fırsatları kaçırmayın" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Saffet Acar Dinar Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title