Haberler

Din görevlilerinden Vali Şahin'e ziyaret

Güncelleme:

Samsun Din Görevlileri Derneği Başkanı Nuh Can ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İbrahim Şahin'i ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Samsun'da geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurul ile göreve başlayan Din Görevlileri Derneği Yönetimi, ziyaretlerini sürdürüyor. Yeni göreve başlayan Dernek Başkanı Nuh Can ve yönetim kurulu üyeleri Vali İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti.

Kendilerini kabul ettiği için Samsun Valisi Şahin'e teşekkür eden Nuh Can, ziyaretle ilgili açıklama yaptı. Derneğin kuruluş amacı ve yapacağı çalışmalarla ilgili Vali Şahin'e bilgi verdiklerini söyleyen Nuh Can, "1962 yılında kurulan derneğimiz bir bayrak değişimi yaşadı. Biz de devraldığımız bu görevi en iyi şekilde sürdürmek ve mesleğimiz adına çalışmalar yapmak için 'Bismillah' dedik. Düşündüğümüz ve Ar-Ge yaptığımız projelerle topluma fayda sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin de, yeni seçilen dernek yönetimine başarılar diledi. Ziyarette Samsun Din Görevlileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Çörtük, Muhammet Tekdemir ve Nedim Taflan da hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Şahin Samsun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title