Haberler

Din Görevlileri, En Güzel Ezan, Kuran-I Kerim Okumak ve Hafızlık İçin Yarıştı

Giresun’da 2014 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde il ve ilçelerde görev yapan din görevlileri arasında 'Hafızlık, Kur'an-ı Kerim’i ve Ezanı güzel okuma Yarışması' yapıldı.

Giresun'da 2014 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde il ve ilçelerde görev yapan din görevlileri arasında 'Hafızlık, Kur'an-ı Kerim'i ve Ezanı güzel okuma Yarışması' yapıldı.

Merkez Hacı Miktat Camiinde yapılan yarışmanın komisyon başkanlığını İl Müftüsü Muhittin Oral yaptı.

Ezan-ı güzel okuma yarışmasına 12, Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasına 10, Hafızlık yarışmasına ise 7 görevli personel yarışmacı olarak katıldı. Yarışma sonunda; Ezan-ı güzel okumada, Giresun Merkez'den Mehmet Kudu birinci,Görele İlçesinden Şenol Yılmaz ikinci, Dereli İlçesinden Cihat Kapan ise üçüncü oldu.

Hafızlık yarışmasında; Giresun merkezden Fatih Fatsa birinci, Tirebolu İlçesinden Bünyamin Bilge ikinci, Keşap İlçesinden Necmettin Ergin üçüncü oldu.

Kur'an-ı güzel okumada ise; Giresun merkezden Yunus Emre Kelleci birinci, Şebinkarahisar İlçesinden Muhammet Yavuz ikinci, Çamoluk İlçesinden Bilal Kuroğlu'da üçüncü oldu.

Dereceye giren yarışmacıların bölge yarışmalarında Giresun'u temsil edecekleri belirtildi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title