Haberler

Din Görevlileri Derneği'nde Selahattin Küçük Güven Tazeledi

Kastamonu’nun Daday ilçesinde Din Görevlileri Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Kastamonu'nun Daday ilçesinde Din Görevlileri Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kongrede, Selahattin Küçük güven tazeledi.

Kastamonu'nun Daday İlçesinde Din Görevlileri Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Müftülük toplantı salonunda yapılan ve üç yılda bir gerçekleştirilen olağan genel kurul saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Açılış konuşmasını mevcut başkan ve başkan adayı Selahattin Küçük yaptı. Görev süresi boyunca yaptıkları faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi veren Küçük tüm Din Görevlilerine teşekkür etti. Ardından Divan Başkanlığı seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına Hasanşeyh Köyü Bitiközü Mahallesi İmam Hatibi Nazif Kuzbunar seçildi. Daday'da 2006 yılında Din Görevlilerin Sosyal hayatlarına katkı sağlamak amacıyla kurulan derneğin 2007 yılından bu tarafa dört dönemdir başkanlık görevini yürüten ve tekrar başkanlık görevine aday olan Kalem Mahallesi Cami İmam Hatibi Selahattin Küçük, yapılan oylama sonucu oyların büyük bir çoğunluğunu alarak tekrar Daday Din Görevlileri Derneği Başkanlığına seçildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Daday Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title