Haberler

Dilovası Tavşancılspor Sezonu Açtı

Birinci Küme’nin köklü ekiplerinden Tavşancılspor, yeni sezon için açılışı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın da katılımıyla kulüp tesislerinde gerçekleştirildi.

Birinci Küme'nin köklü ekiplerinden Tavşancılspor, yeni sezon için açılışı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın da katılımıyla kulüp tesislerinde gerçekleştirildi.

Bir dönem Spor Toto 3. Lig'e yükselme başarısı gösteren Tavşancılspor, sezon açılışını önceki gün yaptı. Açılışa Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Belediyesi meclis üyeleri, Tavşancılspor Kulübü Başkanı Mehmet Servet Akkor ve yönetimi ile futbolcular katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Tavşancılspor Kulüp Başkanı Mehmet Servet Akkor, "Güçlü bir ekip kurduk. Yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk. Sezon sonunda adımızı Amatör Süper Lig'e yazdırmak istiyoruz. Tavşancılspor'un yeni sezonda yoluna tüm hızıyla devam etmesi konusunda bizlere desteğini esirgemeyen Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar ve kulübümüze destek olan Efesanport yetkililerine teşekkür ediyorum"dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise, "Geçmişinde önemli başarılara imza atmış olan bu güzide kulübümüzün başarısı bizler için çok önemlidir. Tavşancılspor'un 2013-2014 sezonunda gösterdiği başarının daha fazlasını yeni sezonda gerçekleşeceğine inanıyor ve yeni kupaları bekliyorum. Dilovası Belediyesi olarak gençlerimizin spora teşvik edilmesi konusunda destek olamaya devam ediyorum. Yeni sezonda takımımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından futbolcular yeni sezon forma ve eşofmanlarını Kaymakam Şahin, Belediye Başkanı Toltar ve yöneticilerinden aldılar. Törenin ardından sezon açılışı konukların katılımıyla kurban kesilerek devam etti. Tavşancılspor yönetimi ve futbolcuları tören sonrasında yeni sezon kamp hazırlıkları için Ankara Kızılcahamam'a gitti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hulusi Şahin Ali Toltar Dilovası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title