Haberler

Dilovası'nda Eğimli Yerlere Demir Korkuluklar Yapılıyor

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol yapım ekipleri, ilçe genelinde eğimli cadde ve sokaklara demir korkuluk ve merdivenler yapılıyor.

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol yapım ekipleri, ilçe genelinde eğimli cadde ve sokaklara demir korkuluk ve merdivenler yapılıyor.

Dilovası'nın Turgut Özal, Orhangazi, Mimarsinan, Kayapınar, Diliskelesi veTavşancıl mahallelerinde eğimli ve engebeli olan yerlerdeki istinat duvarlarının üzerine estetik görünümlü demir korkuluklar ve merdivenler yapılıyor. Çalışmalar ile ilgili olarak açıklama yapan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Her şehrin kendisine has bir coğrafi yapısı var. İlçemiz de dik bayır ve engebeli yerleşim alanından oluşmaktadır. Göreve geldiğimiz günden beri yeni yollar ve alternatif güzergahlar oluşturmaya çalışılmaktayız. Bu çalışmalarımızla halkımıza rahat bir ulaşım imkanı sunuyoruz. Mahallelerimizin dik bayır ve eğimli olmasından dolayı rahat ve düşme tehlikesine karşı istinat duvarlarının üzerine demir korkuluklar yapıyoruz. Yaklaşık 75 ton demir kullanılarak korkuluk yapmaktayız. Çocuklarımız ve halkımız bu duvarların kenarlarından rahatça ulaşımı sağlayabilsinler diye korkuluklar ve evlere ulaşımı sağlayacak 15 adet merdiven yaparak yollarımızdaki konforu ve güvenliği arttırıyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgut Özal Orhangazi Dilovası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title