Haberler

Dilovası'nda Binlerce Vatandaş Demokrasi Nöbetine Katıldı

Dilovası Belediye binasında toplanan binlerce vatandaş, Milli irade ve demokrasi nöbetine katıldı.

Dilovası Belediye binasında toplanan binlerce vatandaş, Milli irade ve demokrasi nöbetine katıldı.

Dilovası Belediyesi önünde toplanan binlerce vatandaş Milli irade ve demokrasi nöbetinde hazır bulundu. Demokrasi nöbetine Dilovası İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri, ilçede bulunan siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Güneşin batmasıyla birlikte Belediye önündeki alanda toplanan vatandaşlar yine topluca kılınan Akşam namazının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile dualar edildi. Dilovası Belediyesi tarafından alandaki vatandaşlara su ve çay ikramı yapıldı.

Milli irade ve demokrasi nöbetinde konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Demokrasi nöbetlerimize yine burada halkımızın duyarlılığıyla devam ediyoruz. Burada olmakla büyük bir görevi yerine getirdiğimden mutlu olduğunu hissettiğim değerli ilçe halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün yine bir demokrasi nöbetindeyiz. Bir kez daha burada belirtmek istiyorum, aziz millete silah çeken, kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi kasta edenler en ağır şekilde cezalarını çekecekler. Şehitler verdik onlar için bir kez daha dua edelim. Yaralılarımız var acil şifalar dileyelim. Ülkemizin dört bir köşesinde sokaklara çıkan halkımıza ve darbe girişimine karşı, milli birliğimize destek veren tüm siyasi partilere ve yöneticilerine de teşekkür ediyoruz. Bugün bir ve birlik olma günüdür. Burada yine bir kez daha belirtmek istiyorum Sayın Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan meydanlardan çekilebilirsiniz diyene kadar bu meydanlarda demokrasi nöbetine devam edeceğiz. Allah birliğimizi dirliğimizi ve huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Toltar Dilovası Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title