Haberler

Dilovası'nda Başkanlar Dernekleri Ziyaret Etti

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Ayhan Akbulut ve beraberindeki partililer ilçedeki yöre derneklerini ziyaret ettiler.

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Ayhan Akbulut ve beraberindeki partililer ilçedeki yöre derneklerini ziyaret ettiler.

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Dilovası İlçe teşkilatı, aday adayları, meclis üyesi aday adayları ilçedeki Sakaryalılar, Muşlular, Gümüşhaneliler, Sarışehliler ve Erzurumlular derneklerini ziyaret ettiler.

Dilovası programında ilk olarak Sakaryalılar Derneğini ziyaret eden Başkanlar yeni dernek binasının hayırlı olması dileklerinde bulundular. Dernek üyeleri ile çay içip sohbet eden Başkanlar vatandaşların görüş önerilerini dinledi. Dilovası'nda yapılan çalışmaları anlatan Karaosmanoğlu, "Dilovası bizim dönemimizde inşaat haline girdi altyapısından, üstyapısına, yeşil alanlarından eğitim alanlarına, her alanda çalışmalar yaptık yapıyoruz. Batı kavşağını sanayicilerimiz ile birlikte yaptık ve hizmete sunduk, 2014 programımızda da Doğu Kavşağı var şu anda kamulaştırmalar sürüyor ve bittiğinde Batı kavşağı gibi yemyeşil ve pırıl pırıl yapacağız. Devlet Hastanemiz kısa süre içinde açacağız, Kültür merkezimizin çalışmaları devam ediyor, Dil deresi ıslah için ihale yapıldı. Dil deresi ıslah edildiğinde eskisi gibi balık tutulacak hale getireceğiz. Sanayicilerimiz ile atık su arıtma tesisi yaptık ve artık denizimiz de kirlenmiyor. Dilovası'nı her geçen gün güzelleştiriyoruz. Dedikodulara kulak vermeyin biz memleketimizi de Dilovası'nı da seviyoruz ve Dilovası'n da yaşayan her insanın problemini kendi problemimiz olarak görüyoruz" dedi.

Dernek ziyaretlerinde 4,5 yılda yapılan yatırımlar hakkında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Yaman ise, "Ak Parti iktidarının, Büyükşehir Belediyesinin ve bizim uyumlu çalışmalarımız ile 2009'dan bugüne yaklaşık 250 milyon liralık hizmet aldı. Hamdolsun Dilovası artık Dilovası artık dünün Dilovası değil, yarınları da umut dolu Dilovası bugün geçtiğimiz yıllara göre çok daha iyi ve geleceğe umutla bakan bir ilçe. Alt yapıdan üst yapıya, çevreden sağlığa, eğitimden spora kadar her alanda çalışmalar ile Dilovası artık daha güzel. Yerel seçimde mesele seçimi kazanmak değil, Dilovası'nda biz seçimi kazanacağız, bizim amacımız bir oy daha nasıl arttırırız ve Başbakanımıza bu süreç de katkıda bulunmamız lazım" diye konuştu.

Dernek Başkanları, Başkanlar Karaosmanoğlu, Yaman ve Akbulut'u derneklerinde misafir etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Cemil Yaman Dilovası Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title