Haberler

Dilovası'nda 4 Katlı Kompleks İçin Düğmeye Basıldı

Dilovası Kaymakamlığı, Dilovası Belediyesi, Gebze Ticaret Odası tarafından yapılan 4 katlı modern kopleks için düğmeye basıldı.

Dilovası Halk Eğitim Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, İki mahalle muhtarlık birimleri ve Gebze Ticaret Odası'nında bir ofisinin olacağı 4 katlı kompleksin ön protokol anlaşması önceki gün gerçekleşti. Gebze Ticaret Odası'nda gerçekleşen toplantıya Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve Dilovası İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Akif Ahmet Avşar, GTO Başkan Yardımcısı Sedat Mican ve GTO Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahman Arslan katıldı. Yapılan ön protokol anlaşması ile yer tahsisi ve projenin yapımı için düğmeye basılırken, yapılacak olan tesis 850 metrekare alan üzerine 4 katlı olacak ve bin 800 metrekare toplam kapalı alanı yer alacak. Tamamen modern bir tesis olacak olan kompleks içerisinde bin 400 metrekare alana Halk Eğitim Merkezi, 265 metrekare alana Aile Sağlığı Merkezi, 35 metrekare alana Orhangazi Mahalle Muhtarlığı, 35 metrekare alana Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı ve 30 metrekare alana Gebze Ticaret Odası Dilovası İlçe İrtibat bürosu kurulacak.

İmza töreninde değerlendirmelerde bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Söz verdiğimiz gibi projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz ve geçirmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda seçim beyannamemizde ve göreve geldiğimizde ilçemiz ve halkımız için zaruri görüp yapmak istediğimiz projelerden biride Halk Eğitim Merkezi ve Orhangazi ve Mimar Sinan Mahallelerimizin ortaklaşa kullanabileceği Aile Sağlığı Merkeziydi. Bu çalışma içerisinde geçtiğimiz aylarda bir araya geldiğimiz Kaymakamımız ve Gebze Ticaret Odası Başkanımızla birlikte fikir alışverişinde bulunduk. Görüşmeler yaptık. ve ortaya çok güzel bir proje çıktı. Halk Eğitim Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, Orhangazi Mahallesi Muhtarlık Ofisi, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarlık Ofisi ve Gebze Ticaret Odası hizmet bürosunun içerisinde olacağı modern kompleksimizin yapımı için İlçe Kaymakamımız Hulusi Şahin Bey ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Bey ile birlikte protokolümüzü imzaladık. İnşallah hep birlikte temelini atacağımız projelerimizi en kısa zamanda ilçemize kazandırıp; vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden ilçemize ve halkımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Toltar Orhangazi Dilovası Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title