Haberler

Dilovası Kardeşine Ağlıyor

Dilovası Belediyesi 2012 yılında kardeş şehir ilan ettiği Gazze'nin Hanyunus Belediyesi ve orada yaşayan Müslümanlar için endişeleniyor.

Dilovası Belediyesi 2012 yılında kardeş şehir ilan ettiği Gazze'nin Hanyunus Belediyesi ve orada yaşayan Müslümanlar için endişeleniyor.

Dilovası Belediyesi, İsrail'in yaklaşık 1 aydır bombaladığı ve çoluk çocuk demeden katliam yaptığı Gazze için dua ediyor. Gazze'de yaşanan katliamın bir an önce son bulmasını isteyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Gazze'de katliam yapılıyor ancak dünya ülkeleri buna seyirci kalıyor. Bugün itibariyle Filistin toprakların da hepsi sivil olan, çoğu çocuk ve kadın olan yaklaşık 1000 civarında şehidimiz var. Terörist İsrail Devleti artık bu katliama son vermelidir. Dünya seyirci kalmamalıdır" dedi.

Başkan Toltar "Belediyemiz 2012 yılında yapılan protokol ile Gazze Hanyunus Belediyesi ile kardeş şehir oldu. Bizim için kardeşlik çok önemlidir. Kardeşlerimizin hergün yaşadığı acı ve gözyaşını bizler de burada yaşamaktayız. Bizler kardeşlerimizin tekrar huzurlu günlerine dönmeleri için dua ediyoruz. Değerli meslektaşım Gazze Hanyunus Belediyesi Başkanı Dr. Muhammet Al Farrah'ın her zaman yanında olduğumuzu bilmesini isteriz. Biz bundan öncede bundan sonra da Filistin'in, Gazze'nin ve Hanyunus İlçesinin yanında olacağız. Bir kez daha bilinsin ki kadın, çocuk demeden mazlumların kanını döken terörist İsrail Devleti ve onun tarafında yer alan kim olursa olsun onları lanetliyor ve belediyemiz tarafından başlattığımız İsrail Mallarını boykot çağrımızı yineliyoruz" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Toltar Dilovası İsrail Gazze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title