Haberler

Dilovası Dernekler Federasyonu'ndan Başkan Toltar'a Ziyaret

Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve yönetimi, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Başkan Ali Toltar'a görevinde başarılar diledi.

Kültürlerimizin gelecek nesillere aktarılması için derneklerin köprü vazifesi gördüğünü belirten Başkan Toltar, "Dernekler sayesinde insanların yöresel kültürleri yaşatılmaya çalışılıyor ve bu kültürel öğelerin yeni nesile aktarılması için dernekler büyük bir rol oynamaktadır" diye konuştu. Başkan Toltar ziyaretlerinden dolayı Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve yönetimine teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Toltar Dilovası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title