Haberler

Dilovası Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Dilovası Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı, belediye meclis salonunda Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında meclis üyelerinin tamamının katılımıyla yapıldı.

Dilovası Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı, belediye meclis salonunda Belediye Başkanı Ali Toltar'ın başkanlığında meclis üyelerinin tamamının katılımıyla yapıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Türkiye ve ilçe gündemiyle ilgili meclis toplantısı öncesinde meclis üyeleri ve kamoyuna açıklamalar yaptı. Başkan Ali Toltar, "Bu güne kadar göreve geldiğimizden beri ilçemize, halkımıza sizlerle beraber meclis üyelerimizle ve kadromuzla beraber ilçemize daha yaşanır bir Dilovası için çalıştık. Bundan sonra önümüzdeki 3 yıl içerisindeki geri kalan hizmet süremizde de çalışmaya devam edeceğiz. Evet biz 2. yılımızı tamamladık hükumetimizle büyük şehir belediyemizle beraber Dilovası için çalışıyoruz" dedi.

Daha sonra meclis gündemine geçilerek, meclis oturumu için gündeme alınan maddeler tek tek görüşüldü. Dilovası Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı 4 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00'da yapılacak. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Toltar Dilovası Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title