Haberler

Adana'da Yakalanan Dilencinin Çantasından 6 Bin 745 Lira Çıktı

Güncelleme:

Adana'da zabıta ekiplerinin dilenirken yakaladığı 47 yaşındaki Celal Kavşat'ın üzerinden 6 bin 745 lira çıktı.

Adana'da zabıta ekiplerinin dilenirken yakaladığı 47 yaşındaki Celal Kavşat'ın üzerinden 6 bin 745 lira çıktı. Dilenmek için Elazığ'dan gelen Kavşat, bu parayı 5 ayda topladığını öne sürdü.

BELEDİYE ÖNLEMEK İÇİN TİM KURDU

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Zabıta Daire Başkanlığı, kenti dilencilerden temizlemek için özel tim kurdu. Sivil olarak çalışan zabıta ekipleri, namaz vakitlerinde cami önleri ile bulvar ve ana caddelerde para isteyen dilencileri toplamaya başladı.

PARAM YOK DEDİ, ÇANTASINDAN 6 BİN 745 LİRA ÇIKTI

Yaklaşık 3 ay önce kurulan dilenci timi, cumartesi günü de elinde çanta ile cami önünde dilenen Celal Kavşat'ı yakaladı. Elazığ'dan geldiğini ve memleketine dönmek için bilet almak istediğini ancak parası olmadığını söyleyerek dilenen Kavşat, ekipler tarafından Zabıta Daire Başkanlığı'na götürdü. Parası olmadığını söyleyen Celal Kavşat'ın çantasından 6 bin 745 lira çıktı.


ZABITA EKİPLERİ ŞAŞKINA DÖNDÜ

Özenle destelenmiş banknotları gören zabıta ekipleri kısa süreli şaşırdı. Asgari ücretli 5 işçinin yaklaşık 1 aylık ücretine eşit olan parayı 5 ayda kazandığını söyleyen Celal Kavşak, "Memleketimde iş bulamadığım için dilenmek için Adana'ya geldim. Bazen tren garı, bazen otobüs terminali ve parklarda yatıp kalkıyorum. Vatandaşlar yiyecek veriyor onunla karnımı doyuruyordum böylece para biriktirdim. Bugün de Elazığ'a dönecektim. Her zaman dilenmiyorum, başka şehre de gitmiyorum. Sadece Adana'ya geliyorum." diye konuştu. Celal Kavşat, üzerinden çıkan paraya tutanakla el konulup, memleketine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elazığ 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

musluman:

kendilerini uyanık zanneden gerizekalı kerizler, 1 lira sadakayı çok görüyorlar, bir yoksulun cebine girmesini haksızlık sanıyorlar. . bu paranın el konulup, alem parası yapılmasına, sarayda sadece 5 kadeh alınmasına kör kalıyor, adalet sanıyorlar. beyinsiz hepsi ya. herifler dilencinin cebinden alıyor, ya aralarında bölüşüyor, ya saraya 10 saniyelik elektrik parası oluyor, ehhh mal toplum, asla düzelmez,

174
43
yanıtYanıtla
müslüman:

dilenci sömürücü sahtekarda, bu parayı resmen 1 dakkada gasp eden zabıtanın yaptığımı hak. işte cahil ve karanlık geri kalmış toplum, dilenci yine Allah rızası için topluyor, zabıta 1 dakkada paraya konuyor hiçbir meşru hakkı olmadığı halde. . şu toplum ot geldi sığır gidiyor.

114
22
yanıtYanıtla
fikri:

yazık 5 ay eşşek gibi dilenmiş sonrada parasına el konulmuş dileneceğine çalışsaydı helalindenkazanırdı parada uçmazdı ilahi adalet işte cezasını bulmuş.

8
29
yanıtYanıtla
gaplan:

ya şunlardan sadaka istemiycen, direkt ganimet için dalcam, kescem kafasını alcam herşeyini o olcak, anladıkları dil bu. türkiyeyemi güveniyonuz polisemi zabıtayamı, hiçbiri Allahın önüne geçemez, onlar geldiğinde siz çoktan gitmiş olursunuz, madem sadaka vermiyorsunuz, birde engel olmaya kalkışmayın, alçaklar. o paraları verenler hepinizden akıllı, akıllı olmasa o parayı kazanabilirmi, varki veriyoz, kazanıyoz ki veriyoz. dilenciler rahat olsun, daha çok verriz inşallah, ev araba verriz.

30
7
yanıtYanıtla
salih:

bunlara dilenci demek ayıp zamana uyun biraz, bu mesleğin adı keriz silkeleme.

15
11
yanıtYanıtla
muslim:

kimse şu yorum yazan cehennemliklere aldanmasın, sadakaları alan Allahtır, kimse sizi aldatamaz verdiğiniz sadaka vallahi billahi kat kat yapılırda, dara düştüğünüzde yahut kıyamet günü size Allah tarafından ödenir, ödenmezse yapışın yakama. ayrıca dilenmek meslek değildir, adam ömür boyu dilensinmi , ne var 5-10 bin lira toplayabilmişse, topluycak ki, halini düzeltcek, sonrada dilenmeyecek. işine bakacak. adam dilencimi kalsın. sakın dilenciyi azarlama sakın. . bu dediklerimi hiç unutmayın.

18
4
yanıtYanıtla
Turk allahin. Aslanidir.:

Allah kimseyi dilenecek duruma dusurmesunde. Muslumanlar haric dilenen hic gormedim

14
7
yanıtYanıtla
AKKOYUN:

Dilencilere para veren enayidir zaten acımayacaksın kimseye yok acıncak hale düşersin bu söz boşuna değil

19
0
yanıtYanıtla
muslim:

şurda yazan yorumcular, eşek iğne deliğinden geçerse sizde cennet i görürsünüz. . o dilenci sizden çok çalışıyor, hiç demese bir Allah razı olsun diyor, size şu cümleyi hayatınızda sarfeden oldumu lan, bu cümle adamı cehennemden kurtarır, çakallar, duyanda sizi inşaatta falan çalışıyonuz zannetcek, siz şu yoksulların payını haksızlıkla yiyensiniz, helali bileydiniz asla yetimi yoksulu dilenciyi örselemez hor görmezdiniz

14
3
yanıtYanıtla
muslim:

SAMSUNLU: hee, meslektaşım, ben onun bir üst versiyonuyum, sizin gibi dilenciyi azarlayan aşağılayanlar o seviyeden sonra bize gönderiliyor, bizde derisini yüzüp nalını mıhını postunu ganimet diye alıyoz altında ki karısına kadar. ne var oglum bunda, bir nevi avcılık, sizde av hayvanı. . . şöyle güzelce vermek varken niye av olasınız, ama bizce hava ziyadesiyle hoş be

yanıt20
yanıt2
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title