Haberler

Dilekleri Gerçek Oldu

Era Kolejlerinin 'Bir dilek tut gerçek olsun, başka bir okulda kardeşin olsun' sloganı ile başlattığı etkinlik kapsamında Van'daki Turgut Reis Ortaokulu ve Gevaş İlçesi'ndeki Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin hayalleri bugün gerçeğe dönüştü.

Era Kolejlerinin 'Bir dilek tut gerçek olsun, başka bir okulda kardeşin olsun' sloganı ile başlattığı etkinlik kapsamında Van'daki Turgut Reis Ortaokulu ve Gevaş İlçesi'ndeki Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin hayalleri bugün gerçeğe dönüştü. Mektuplara isteklerini yazıp gönderen öğrenciler bugün kardeş okullarındaki öğrencilerden gelen hediyelerini aldı.

Kardeşim Ol projesi kapsamında ERA Koleji öğrencileri Türkiye genelinde seçilen 5 okulla kardeş oldu. Bu kapsamda mektuplaşan öğrenciler için okullarda dilek ağaçları oluşturuldu. Bu dilek ağaçlarına öğrencilerin isteklerinin yazıldığı mektuplar, İstanbul'daki ERA Koleji öğrencilerine gönderildi. Van'daki Turgut Reis Ortaokulu ve Gevaş İlçesi'ndeki Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin hayalleri bugün gerçeğe dönüştü.

HEDİYELERLE GELDİLER

ERA Kolejleri Genel Müdürü Sezai Eyüboğlu, kampüs müdürleri Bedrettin Taşıyan, Serdar Bildek, Mustafa Sezgin, Erkan Arslan, Fatih Emre Çelik ve gönüllü öğretmenlerin oluşturduğu ekip, Van'daki öğrencilerin mektuplara yazdığı ERA koleji öğrenci, veli ve okul tarafından hazırlanan hediyeleri bugün teslim etti. 83 koli içinde mont, ayakkabı, giyim, spor malzemeleri, hikaye, roman, oyuncak, fotokopi makinası ve ayrıca 13 bin lira değerinde kaynak kitap öğrencilere verildi. Hayal ettikleri şeylerin gerçeğe dönüşmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten öğrenciler kardeş okuldaki öğrenci arkadaşlarına teşekkür etti.

'KARDEŞLİĞİMİZ DEVAM EDECEK'

ERA Kolejleri Genel Müdürü Sezai Eyüboğlu, öğrencilerin gözlerindeki mutluluğu görünce kendilerinin de çok mutlu olduğunu söyledi. Eyüboğlu şöyle dedi:

"Buradaki öğrencilerin talepleri istekleri mektuplarla alındı. Biz de öğrenci ve velilerimizce hazırlanan hediyeleri burdaki öğrencilere taktim ettik. Biz de bu işin güzelliğini yaşadık. Buradaki öğrencilerin gözlerindeki gülümseme, bizim de yürekten gülümsememize vesile oldu. Bu kardeşliğimiz devam edecek. Bu duygular bitsin istemiyoruz." - Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yahya Kemal Beyatlı Türkiye Gevaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title