Haberler

Dilek Doğan Hakkında "Öldü" Şeklindeki Haberler Yalanlandı

Güncelleme:

Sarıyer'de terör operasyonu sırasında polisin silahından çıkan kurşunla yaralanan Dilek Doğan'ın hayatını kaybettiği şeklindeki bilgiler, ailesi tarafından yalanlandı.

Sarıyer'de terör operasyonu sırasında polisin silahından çıkan kurşunla yaralanan Dilek Doğan'ın Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. Fakat özellikle sosyal medyadan Doğan'ın hayatını kaybettiği yönünde söylentiler çıkması üzerine ailesi tarafından bir açıklama yapıldı. Dilek Doğan ailesi ve arkadaşları tarafından @direndilekdogan twitter hesabından "İnternette Dilek ile ilgili dolaşan asılsız haberler gerçek değildir, durumunda bir değişiklik olursa buradan sizleri bilgilendireceğiz." denildi.

"UYUTULUYOR, TEPKİ VERMİYOR"

Bu arada CHP Milletvekilleri, oyuncu ve yazarların da aralarında bulundu bir grup, Dilek Doğan için hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı, aileye geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yoğun bakımda tutulan Dilek Doğan'ın sağlık durumuyla basın mensuplarına bilgi veren amcası Mehmet Doğan, "Dilek uyutuluyor. Hiçbir şeye tepki vermiyor. Kurşun ciğeri delip geçtiği sırada kalbe giden bir damara zarar vermiş. O damar operasyonla dikildi. Yoğun bakımdayken 10 dakika kalbi durduğu için beyninde ödem oluştu. Ne kadar zarar oluştuğu bilinmiyor. Sağlık durumunda bir değişme olmadı hiç. Kimseye tepki vermiyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Doğan Okmeydanı Sarıyer Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ANAMobil-ANDROID:

YAZIK GENCKIZA HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN AYLESI, SEBEP OLDU GECMIS OLSUN

3
3
yanıtYanıtla
osman kara:

daha olayı bilmiyor polise taş atarsa diye yazmış biri o bir genç bir kız. eve gelen poliskere galoş giyin diyor poliste silah çekiyr.şallah seninde ailenin başına gelir

2
2
yanıtYanıtla
Teroristlerde yandaslarida prostat olsun:

Saygili olacan saygi gorecen anladinizmi man kafalilar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title