Haberler

Dilan Çıtak: Tatlıses Soyadının Peşinde Değilim

Güncelleme:

"İbrahim Tatlıses'in kızıyım" diyen Dilan Çıtak, Tatlıses'in soyadının peşinde olmadığını söyledi.

"İbrahim Tatlıses'in kızıyım” diyen Dilan Çıtak ile İbo'nun aralarındaki benzerlik gerçekten de oldukça fazla.

DİLAN DA POPÇU OLDU

Armut dibine düştü ve Dilan (25) popçu oldu. ‘Çık Dışarı’ adlı ilk single’ının heyecanını yaşayan Dilan, biyolojik babası hakkında ilk kez konuştu. Genç popçu babası hakkında, “Çocuktum, onun kızı olduğumu hissettim. Annem de doğruladı. Hiç görüşmedik Tatlıses ile. Küs değilim, beni görmek isterse hazırım. Ama kardeşim İdo ile bazen görüşüyoruz.” dedi.

"SOYADI KAYGIM YOK"

Soyadını almak gibi bir kaygım asla yok diyen Dilan, "Soyadımdan memnunum. Ama Tatlıses soyadına karşı olduğum sonucu çıkarılmasın bundan. Sadece, bana babalık yapan 25 yıllık bir babam var ve onun soyadını taşımaktan gurur duyuyorum. Gerçi Tatlıses’ten de böyle bir talep geleceğini sanmam." dedi.




Kaynak: Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (13)

mertadam:

Tatlisesin tatlisesinden baska bütün kisimlarini at cöpe gitsin Hayati calkantilar ve kirli iliskilerle dolu bir Sanattci MÜSVETTESIDIR

22
5
yanıtYanıtla
OKUYUCU:

İBRAHİM TATLISES ETTİĞİNİ ÇEKİYORSUN ŞİMDİ BAK SÜRÜNÜYON

18
6
yanıtYanıtla
PIRSUS li:

saclari ibrahim dayinin saclari

14
4
yanıtYanıtla
Tc:

Yolunmuş rte

7
11
yanıtYanıtla
NEO OSMANLI:

soyadı pesınde degılım ama gelsın paralar

10
4
yanıtYanıtla
ülkücü:

bana ne ya ben son haberdiye aciyorum kimin kizi sanki kokta tin

9
4
yanıtYanıtla
xboy:

dna testi yapılsın madem

9
4
yanıtYanıtla
merve:

ibo yalanlamıyor ki dna testi yapılsın. kızı olmadığına dair şüphesi olsa şimdiye kadar çoktan yaptırırdı.

yanıt0
yanıt0
hüseyin:

ben bu sitesi haber sitesi sanıyordum-bu haber değil

5
1
yanıtYanıtla
SAFİR:

Soyadının değil REKLAMIN peşinde. . . . .

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title