Haberler

Meteoroloji Uyardı: Sıcaklıklar Daha da Artacak

Güncelleme:

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, hava sıcaklığının Türkiye genelinde 2 ila 5 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde devam edeceği burgulandı.

Türkiye geneli Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğu kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

KARS VE ARDAHAN ÇEVRESİNDE YAĞIŞ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye geneli az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğu kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Hava sıcaklığı Türkiye genelinde 2 ila 5 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, zamanla kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

"GÜNEŞ ALTINDA KALMAYIN"

Meteoroloji, yüksek sıcaklıkların yol açabileceği ısı/güneş çarpması ve diğer sağlık problemleri gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğine dikkat çekerek, "Özellikle saat 10-16 saatleri arasında güneş altında kalınmaması ve koruyucu tedbirlerin alınması tavsiye edilmektedir" dedi.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık. (31)

ANKARA: Az bulutlu ve açık. (35)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (34)

ADANA: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı bulutlu. (34)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (30)

SAMSUN: Az bulutlu. (28)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (27)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (39)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu ve açık.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla doğusu parçalı bulutlu .

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğusunun parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.

Kaynak: ANKA / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye Ardahan Kars Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

KAAN:

Bİ BEREKETSİZLİKTİR GİDİYO SU KALMADI ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BU DÖNEMDE RİYA HİLE İFTİRA YALAN ÇOK ARTTI VE DOĞAYA OLAN İLGİ AZALDI DOĞA ÖCÜNÜ ALIYOR

5
0
yanıtYanıtla
Yc:

Oley ısınıyor hava

0
4
yanıtYanıtla
Emanet:

Buna da şükür

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title