Haberler

Dikili'nin Doğal Güzellikleri Ekranlarda

CNN Türk TV ekranlarında ilgiyle takip edilen, usta gazeteci Güven İslamoğlu’nun hazırlayıp sunduğu, “Yeşil Doğa”, programının bu haftaki bölümünde Dikili ilçesinin eşsiz güzellikleri ekrana getirilerek tüm dünyaya tanıtıldı.

CNN Türk TV ekranlarında ilgiyle takip edilen, usta gazeteci Güven İslamoğlu'nun hazırlayıp sunduğu, "Yeşil Doğa", programının bu haftaki bölümünde Dikili ilçesinin eşsiz güzellikleri ekrana getirilerek tüm dünyaya tanıtıldı.

Usta Televizyoncu Güven İslamoğlu ve çalışma ekibinin Anadolu'yu köşek bucak gezip, Türkiye'nin cennet köşelerini ekranlara taşıdığı 'Yeşil Doğa'nın bu haftaki durağı; Dikili ilçesi oldu. İlçenin doğa harikası Nebiler Şelalesi ve Karagöl bölgesi ile Çandarlı, Bademler Köyü, Kocaoba Köyü ve dünyanın en küçük ada kilisesi Aya Nikola Kilisesi'nden renkli sahneler ekrana geldi.

Yaz sezonunun ve turizmin gözde merkezlerinin başında gelen Dikili ilçesinin eşsiz tarihi dokusu, kültürel ve doğal güzellikleri Usta televizyoncu Güven İslamoğlu'nun çizdiği rotayla ekranlara yansıyarak tüm dünyaya tanıtıldı. Her yerinden tarih, kültür ve doğa fışkıran Dikili ilçesinde yarımasıra yakın bir zamandır Yağcıbedir Halısı dokuyan Kocaobalı Zahide Teyze ile yapılan röportaj, programa damgasını vurdu. Zahide Teyze'nin doğa ve madenlerle ilgili söylediği sözler, ekran başındakileri hem güldürdü hem de düşündürdü.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Güven İslamoğlu'nun yaptığı 'Yeşil Doğa' programında Dikili'nin gün yüzüne çıkmamış tarihi dokusu, kültürel ve doğal güzelliklerinin tanıtılmasının bölge için önemli olduğunu ifade eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, "İlçemizi deniziyle, güneşiyle, kumsallarıyla, jeotermal kaynaklarıyla dünya tarafından yakından bilinen ve tercih edilen bir bölge yapma hedefimiz var. Bu hedefimiz doğrultusunda ilçemizin bilinmeyen tüm tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerinin de ortaya çıkmasını hedefliyoruz. Usta Televizyoncu Güven İslamoğlu ve CNN Türk gibi dünyanın izlediği bir kanalımızın böyle bir programda ilçemizi konu alması bizleri oldukça onura etmiştir. Sayın İslamoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çandarlı Karagöl Türkiye Dikili Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title