Haberler

Dikili'de hizmet yağmuru devam ediyor

Güncelleme:

Dikili Belediyesi'nin kent genelinde başlattığı hizmet yağmuruna tüm hızıyla devam ediyor.

CHP'li Mustafa Tosun'un başkanlık koltuğuna oturmasının ardından gerçekleştirdiği yatırım ve çalışmalar ile adeta Dikili'yi şantiye alanına çeviren Dikili Belediyesi, kent sınırlarında yer alan 30 mahallede eş zamanlı olarak başlattığı alt yapı, yol, kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme seferberliğinde sonuca giderek vatandaşının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

EŞ ZAMANLI SEFERBERLİK

Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin eş zamanlı olarak farklı mahallelerde devam ettirdiği çalışmalar kapsamında İsmetpaşa Mahallesi'nde sona eren yeni yol ve kaldırım yapım çalışmaların ardından Cumhuriyet Mahallesi'ne çıkarma yapan ekipler, bu mahallede de atıl durumda olan yol ve kaldırımları nitelikli hale getirdi. Çok sayıda araç ve iş makinesiyle yoğun mesai yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İsmetpaşa Mahallesi sınırlarında 6 bin m2'lik, Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde de 4 bin 500 m2'lik alanda gerçekleştirdiği kilitli parke taşı döşemesi ve çevre düzenleme çalışmalarını başarıya ulaştırarak, vatandaşların takdirini kazandı.

HER NOKTAYA ÇIKARMA HİZMET

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun göreve geldikleri günden bu yana geçmiş dönemlerde hizmetsiz bırakılan noktalardaki hizmet açığını kapatmak için var güçleri ile çalıştıklarını belirterek, "Bizden önce Dikili Belediyesi'nin sorumluluk alanı 4 mahalleden oluşmaktaydı. Bu nedenle hizmetler sadece göz önünde olan noktalarda yapılmıştı. Göreve gelmemizle birlikte bu tabuyu yıktık. Dikili'yi bir bütün olarak masaya yatırıp, her noktasında hizmet seferberliği başlattık. Şu anda en yakın mahallemiz gibi, en uzak mahallemizde hizmet seferberliğinden eşit oranda yararlanıyor. Çünkü biz göreve gelirken halkımıza söz verdik; bizim ayrımız da gayrımız da olmayacak dedik. Mahalle içi çalışmalarımızda kaliteli hizmetleri vatandaşımızın ayağına götürerek onlara layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Dikili Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title