Haberler

Dikili Belediyesi'nden Dayanışma Turnuvası

Güncelleme:

Dikili Belediyesi, çalışanlarının kurum içi iletişim ile dostluk bağlarını güçlendirmek ve personeli spor yapmaya teşvik etmek amacıyla düzenlediği birimler arasında futbol turnuvası başlıyor.

Çalışanlar Arasındaki İlişkiler Güçlenecek

İzmir'in gözde tatil yerlerinden başında gelen Dikili'de yoğun geçecek yaz sezonu öncesi çalışanlar arasındaki ilişkileri güçlendirmek isteyen Dikili Belediyesi, birimler arası futbol turnuvası organize etti.

Nefesleri Kesecek Maçlar

Turnuvanın ilk maçı, 28 Nisan Salı akşamı 19.00'da Destek Hizmetleri ile Park Bahçeler takımı arasında gerçekleşecek. Müsabakalara Jeotermal A.Ş., Destek Hizmetleri, Zabıta-Kültür, Park Bahçeler, Temizlik İşleri ve Başkanlık birimlerini temsilen 6 takım katılacak. Efeoğlu Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek olan turnuvada takımlar, kırmızı ve siyah grupta 3'erli olarak lig usulü mücadele edecek. Gruplarda ilk 2'ye giren takımlar final müsabakalarına yükselecek ve finalde şampiyonluğu kazanmak için maçlar oynanacak. Turnuvada dereceye giren takımlarla, gol krallığını kazanan, turnuvanın futbolcusu seçilen oyuncularla, en centilmen takım ve futbolculara çeşitli ödüller verilecek.

"Dikili Belediyesi Çalışanları Olarak Birbirimize Daha Sıkı Sarılacağız"

Düzenledikleri turnuvayla birimler ve personeller arasındaki kaynaşmanın artmasını hedeflediklerini belirten Başkan Tosun, ' Önümüzde çok yoğun ve yorucu geçecek yaz dönemi var. Bizlerde belediyemizdeki personeller ve aileleri arasındaki işbirliğini üst seviyeye çıkarmak için etkinlik düzenliyoruz. Kurum içi işbirliğini ne kadar üst seviyeye çıkarırsak bunun hizmetlere de o kadar artı yönde yansıyacağı kanısındayız. Biz göreve gelirken ayrımız gayrımız olmadan hizmet edeceğimizi söylemiştik. Bu hedef doğrultusunda öncelikli olarak Dikili Belediyesi çalışanları olarak birbirimize daha sıkı sarılacağız. Birbirimizi seveceğiz. Bu vesileyle karşılaşmaların centilmence geçeceğini inanıyor, hak edenin kazanmasını temenni ederek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dikili İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title