Haberler

Diker'den Ilgınsu'ya Yeni Yıl Hediyesi

Salihli’de annesi tarafından gece yarısı kaçırılan ve Doğru Yol Partisi Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker’in araya girmesi üzerine harekete geçen yetkililer tarafından Kütahya’da bulunan 6 yaşındaki Ilgınsu Koç, Mahkeme kararı ile İsmail-Perihan Koç ailesine teslim edildi.

Salihli'de annesi tarafından gece yarısı kaçırılan ve Doğru Yol Partisi Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker'in araya girmesi üzerine harekete geçen yetkililer tarafından Kütahya'da bulunan 6 yaşındaki Ilgınsu Koç, Mahkeme kararı ile İsmail-Perihan Koç ailesine teslim edildi. İsmail ve Perihan Koç torunları Ilgınsu'ya kavuşmasında gerekli desteği veren Tevfik Diker ve eşi Sevim Diker'e teşekkür ettiler.

Salihli'de, geçtiğimiz yıl annesi tarafından gece yarısı kaçırılan 6 yaşındaki Ilgınsu'nun bulunması için Koç ailesi DYP Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker'den yardımcı olmalarını talep etti. Yapılan görüşmeler sonucu kredi kartı bilgilerinden harekete geçen Yetkililer Ilgınsu'nun izini Kütahya'da buldu. Mahkeme kararı ile boşanan Uğur-Semiha Koç çiftinin 6 yaşındaki kızları Ilgınsu'nun velayeti baba Uğur Koç da bulunuyordu. Torunlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan İsmail-Perihan Koç, torununun bulunmasında etkin rolü olan Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker ve eşi Sevim Diker ile yetkililere teşekkür ettiler.

Sağlık Mahallesi Günalan sitelerinde yaşamını sürdüren İsmail-Perihan Koç ve ailesini ziyaret eden DYP Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker ve eşi Sevim Diker, Ilgısu'ya çeşitli hediyeler verdi. İsmail-Perihan Koç, "Ilgınsu'nun annesi tarafından gece yarısı kaçırılması bizleri şok etti. Aile dostumuz olan Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker ve eşi bu sıkıntılı süreçte bize destek verdiler. Tevfik Diker'in araya girmesi ile yetkililer harekete geçtiler. Torunum Kütahya'da bulundu. Anne ve babası boşandı. Mahkeme kararı ile torunum bize verildi. Ilgınsu yaşadığı travmadan sonra psikolojik olarak tedavi görüyor. Bize torunumuzu kazandıran Tevfik Diker ve eşine teşekkür ederiz" dediler.

DYP Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker de "Ilgınsu'yu mutlu görmek bizleri sevindirdi. Gece yarısı beni arayıp,'Tevfik Dede' diye hitap eden Ilgınsu'ya çam sakızı çoban armağanı diyerek yeni yıl hediyesi getirdik" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğru Yol Partisi Salihli Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title